Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže ještě jednou speciálně pro paní Tenzler a nyní jako hlavní vlákno, protože se očividně ve spletitosti diskuze neorientuje:

Vážená paní Tenzler, je mi pochopitelně známo, že Američané na Měsíci přistáli. Můj příspěvek byl myšlen jako ironická parodie na vámi šířené lživé fámy na jiných diskuzích, kdy zcela záměrně falešně informujete o životě v Německu.

P.S. Vaše lživé příspěvky, i když s nimi živelně nesouhlasím, mazat nenechávám. Mám ale radost, že existují i jiní diskutující, kteří vaše příspěvky považují za nehoráznou lež a proto je nechávají mazat. Měla byste si z toho vzít ponaučení.

0 0
možnosti

Pokud je někdo přímo uvnitř událostí, patrně jsou jeho informace důvěryhodnější, než zprostředkované médii, která se snaží zjemnit situaci a dehonestovat každého s kritickým pohledem na politiku. Zkuste si přepnou na německý DW, Phoenix nebo jiné, kde existují přímé vstupy a poslechněte si, jak se žije a rozlišujte, komu ten politický bordel vyhovuje. Trochu z jiného - velmi jsem se pobavil CZ nočními reprízami dávných zábavných pořadů. Tenkrát se nevědělo, že pozvání politika do talk show v podstatě degraduje pořad na nulovou hodnotu a není to tím, že již něco není aktuální, ale proto, že s odstupem času vyplavaly všechny politikovy lži a mediální propagandy k jeho podpoře. Snad se už češští speakeři naučili nezasviňovat jinak dobré pořady politickými prohlášeními svých hostů, pro které existuje prostor jinde, stejně jako existuje prostor pro politku na tomto serveru a když už chcete někoho pronásledovat a dehonestovat jej za názor, který není v souladu s propagandou, nevidím důvod to neprovádět právě tam, mezi spřízněnými dušemi. Měl jste si něco kolem základnách na Měsíci vymyslet, jak jste byl o to opatrně žádán, protože všichni pochopili, že šlo o provokaci s cílem vyřídit si účty tam, kde to půjde snáze bez odporu a sám jste to v podstatě potvrdil tím, že Vaše ironická parodie měla být k tomu záminkou.

2 0
možnosti

Ze země nelze vidět základny Apollo na Měsíci, protože Američané nikdy na Měsíci nebyli. To jsou pouze výmysly lživých novinářů.

0 0
možnosti

Hezký večer, Petře, jste si jistý? Můžete to nějak... dokázat?

I pokud ne, přeju příjemný večer a děkuju za návštěvu. :-)

1 0
možnosti

Děkuju za návštěvu, Jirko, i vám krásný den. R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Díky. R^

Docela by mě zajímalo jaké má sítnice rozlišení (v megapixelech) abychom se mohli porovnat se špičkovými foťáky. :-)

Škoda že ta zeď je těsně za hranicí rozlišení. Je-li široká 8 m, tak koukat na ni ze vzdálenosti 400 km je jako pozorovat lidský vlas (0.08mm) ze vzdálenosti 4 metrů.:-)

4 0
možnosti

Z oběžné dráhy lze pouhým okem vidět ještě největší egyptské pyramidy - Cheopsova má základnu 230m, a také by šlo domyslet si původ velkých údolních přehrad nebo umělých ostrovů u Dubaje.

3 0
možnosti

R^ Pyramidy. R^ Úžasné stavby.

Mějte moc hezký den, Michale, děkuju za návštěvu a zájem o tyhle věci. R^:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Řekla bych, že ty základny nejsou moc rozměrné, a tak vidět nebudou. O Čínské zdi se traduje, že vidět je, ale zdá se, že to tak žhavé nebude.:-)

0 0
možnosti

Tu zeď se prý jen-tak-tak povede vyfotografovat modernějším fotoaparátem. Očima vidět z ISS není, shodli se lidi, co tam byli. R^ Zato jsou vidět jiné, lepší věci. Mějte krásný den, Kláro, ať se vám daří. R^

2 0
možnosti

Děkuju za návštěvu, i vám krásný den! R^

1 0
možnosti
Foto

Z hlediska mých chabých astronomických znalostí se civilizace prozrazuje do Vesmíru radiovým a televizním vysíláním, zhruba dnes už asi ve vzdálenosti 90 světelných let, ne?

Pozn. Nejsme náhodou ty stopy astronautů identifikovat jako stopy astronautů jenom proto, že víme, že tam ti astronauti byli?

1 0
možnosti

Kdesi jsem četla, že ten signál během svého letu vesmírem degeneruje. Takže někde po 30 letech už se to zase ztratí v šumu. Ale těm bližším planetám jsme už o sobě jistě prozradili dost. R^

Pokud by k nám měly poslat výpravu a musejí zachovávat stejné fyzikální zákony jako my, tak se to dozvíme za ... pár desítek tisíc let? :-)

Já bych ty stopy viděla v obrázcích i tak... představme si, že se díváme na stopy ve sněhu. Vypadají podobně, co myslíte?

Přeju moc hezký den, Jiří, mějte se hezky a díky za návštěvu. :-)

2 0
možnosti

:-) Děkuju. :-) I vám krásný den. R^

0 0
možnosti

Takže Velká čínská zeď, byť asi 3 460 km dlouhá, tak z oběžné dráhy neviditelná kvůli tomu, že je moc tenká. ;-( Kdyby to tenkrát Číňané věděli, určitě by ji postavili buď širší, nebo jako dvojlinku. :-)

4 0
možnosti

:-) Dvojlinku. R^ Mohli to mít jako dálnici. R^ Mějte krásný den, Milane, a děkuju za návštěvu. :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS