Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Nu, zavedme novy termin "vedecka kachna", ktera je sestrenkou te novinarske. Hezky clanek, Danko. Diky, preju pekny den:-)

0 0
možnosti

:-) Vědecká kachna. R^ To se mi líbí. Pro mě je personalizovanou vědeckou kachnou se smlouvou v Hollywoodu Michio Kaku, jistě znáte, pán s delšími bílými vlasy a asijským vzezřením - pokaždé zvládne zasít ještě větší chaos. :-) Bohužel si o něm většina lidí myslí, že je fyzik. Škoda, že takovéhle věci dostávají tolik prostoru a skutečná věda... stojí v koutě. :-)

Děkuju moc za zájem o věc, mějte moc hezký večer. :-)R^

3 0
možnosti

Na druhou stranu, proti špatné úćelové komerční interpretaci se postavili všichni, takže nikdo nemusí mít obavu, že by byl klamán a o klamu přesvědčován jako v náboženském spolku. Vědecké zjištění není dogma, tedy je vyvratitelné a diskutovatelné - tímto se eliminují chyby, i když v případě židovských vědců šlo o pouhou komerci ze strany nevzdělaných pisálků, hledající si svého sólokapra. Vědecká kachna se asi nechytne a zůstane to u té novinářské, která je hlavní příčinou šíření bludů, i když snaha cosi vysvětlit širokým masám o vztažných soustavách, by narazila na nezájem, antigravitace prostě zabere i v pralese. :-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS