Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Bezvadný článek. R^ V konfrontaci s vašimi vědeckými vývody vypadá film Marťan ještě daleko směšněji, než by se na první pohled zdálo. Ale odpusťme to jeho tvůrcům, každopádně je to lepší podívání, než ty romantické koniny, kterými nás všechny TV zásobují celé prázdniny. A Marťanská kronika od Bradburyho, která už je reálu úplně vzdálena, je nakonec jedna z mých neoblíbenějších sci-fi knih. :-)

2 0
možnosti
DT

Je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů, znám ho nazpaměť. Má jen sem tam nějakou chybku. R^ Drobnou... :-) Kéž by takových filmů byl víc.

Krásný večer, Milane, mějte se moc hezky! R^

0 0
možnosti
WW

R^Pěkný celovečerní film. To je snad 4. z celovečerních z prostředí Marsu, jejiž děje se mi už splývají. :-)

0 0
možnosti
DT

Ale první, kde se to nehemží lidožravými Alien a vystačí si to s reálným nebezpečím cizí planety. :-)R^ Moje oblíbená scéna je, když Mark vyhrabává z písku RTG a spokojeně si ho dává do vozítka. Jasně že jsou ty scény přehnané, RTG by si jistě nezahrabávali, poškodit ho nemůže ani exploze rakety na startu... ale přesto. R^:-) Milá byla také ta planeta sama, ty nádherné záběry, jediný film, na kterém jsem byla ve 3D kině hned dvakrát. R^

0 0
možnosti
WW

R^:-) Možná by jste tam našla víc "oblíbených scén", ale jak dát divákovi najevo, že zdroj není obyčejný pack s monočlánky. :-) Ve 3D ještě neviděl a pokud to bylo v poctivém 3D, určitě to musel být zážitek. :-)

1 0
možnosti
DT

Bylo to opravdu hezké.

0 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,24
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.