Děkujeme za pochopení.
O78n62d82ř44e34j 90F86i82l16i23p47c31z31y63k
U člověka se voda podílí na hmotnosti ze 60%, extracelulární tekutina 40%,intracelulární tekutina 20%.Vypadá to, že lidský sval bude mít té vody
pod 60%, asi to bude nějaké dietní,suché maso.
Nevím, kanibalové se moc nesvěřují.
Že v té umělé bílkovině není hydroxyprolin ke chvályhodné.Ten je totiž v kolagenu
...fascie /blány/, chrupavky..asi není moc chutný.
Bílkoviny denaturují většinou teplotě nad 50 st.C., snad jsme se učili ,že je to 56 st./ člověk/ Těch 42 st.je nějak málo.
D39a47n10a 29T17e66n44z61l80e18r
Asi jsem to nějak špatně přeložila. Co se to kazí při 42 stupních? Proteiny? Poraďte, opravím, ať tam nemám hloupost.
Děkuju za opravu a milou návštěvu a přeju krásný den, Ondřeji.
O80d84s36t17r24a33n94ě91n19ý 59U14ž82i67v44a87t47e18l
D34a53n65a 39T73e10n84z56l91e57r
Tak jsem to myslela, ano - asi jsem to mohla vyjádřit nějak sofistikovaněji.
- Počet článků 968
- Celková karma 19,30
- Průměrná čtenost 1331x