Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

U člověka se voda podílí na hmotnosti ze 60%, extracelulární tekutina 40%,intracelulární tekutina 20%.Vypadá to, že lidský sval bude mít té vody

pod 60%, asi to bude nějaké dietní,suché maso.

Nevím, kanibalové se moc nesvěřují.

Že v té umělé bílkovině není hydroxyprolin ke chvályhodné.Ten je totiž v kolagenu

...fascie /blány/, chrupavky..asi není moc chutný.

Bílkoviny denaturují většinou teplotě nad 50 st.C., snad jsme se učili ,že je to 56 st./ člověk/ Těch 42 st.je nějak málo.:-P

0 0
možnosti
DT

R^ Asi jsem to nějak špatně přeložila. Co se to kazí při 42 stupních? Proteiny? Poraďte, opravím, ať tam nemám hloupost. R^

Děkuju za opravu a milou návštěvu a přeju krásný den, Ondřeji. :-)R^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
DT

Tak jsem to myslela, ano - asi jsem to mohla vyjádřit nějak sofistikovaněji. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,30
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.