Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Asi dúvod, proč naše elektronická osobní váha nahodile nějak blbne, tak sme se vrátili k té staré mechanické a je to bez problémů;-)Teď se podívám, jestli za tím opravdu není elektrosmog.

0 0
možnosti
DT

R^ Toho nahodilého blbnutí jsem si opravdu všimla i u té své. Plus mínus dvě kila, to dá úplně v pohodě. Asi bychom měli při vážení vypínat mobil. :-)

Přeju krásný den, Dane, mějte se moc hezky. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

J36a74n 86P58r46a41ž89á92k

15. 10. 2018 17:21

R^Danko, konecne vime, proc se nam nase vaha v koupelne porad snazi namluvit, ze moc jime. Je totiz vedle kotle, ten je sama elektronika:-)

Krasny zavazne nevazny den preju:-)

0 0
možnosti
DT

R^ Pak má ta váha něco solidního vážit. :-)R^ Navíc v domě samý mobil, pak to má k něčemu vypadat. Krásný zbytek dne, Vám i zvířátkům!!! :-)R^

1 0
možnosti
MS

Zajímavé. R^ Budu na to muset upozornit svou ženu. :-)

0 0
možnosti
DT

R^ Udělejte jí radost! R^

Možná by to fungovalo s mobilem. Postavit na váhu ženu a pak na váhu položit k ženě ještě mobil, co právě něco stahuje (je hodně aktivní). Váha zaváhá ... a žena už ví, že váha může i lhát a má hned daleko lepší den. :-)R^

Krásný den vám oběma. :-)

0 0
možnosti
WW

R^

Aha, takže "magnetická osobnost". Už mi to dává smysl a elegantní výmluvu, protože mojí, téměř dvoumetrové výšce, by měl odpovídat údaj na váze z obrázku, ale jaksi se to zobrazuje furt a furt o fous (možná dva) více. ;-D

1 0
možnosti
DT

Počkejte, to je málo! :-) Skoro dva metry, to máte nárok mít kolem sto kilo. Plus něco málo se odečítá kvůli magnetismu.

Totiž krev... plasma... nabitá... magnetická... pak má ta váha pořádně fungovat. :-)

Přeju krásný večer, Waldo, mějte se moc krásně! R^

0 0
možnosti
Foto

R^Tak s váhou jsem tohle nezažila, ale sporttester mi občas chytá všechny možné signály kromě toho správného.:-P

0 0
možnosti
DT

R^ Určitě to umí víc přístrojů. Musí to být legrační. :-) Přeju krásný večer Kláro, mějte se prima.

0 0
možnosti
Foto

Kéž by moje váha ukazovala nesmyslná čísla. Dano, hezký nový týden!:-)R^

1 0
možnosti
DT

:-) Moje tedy ukazuje. Drze. :-) Krásný den do Norimberku! Ať se vám všem hezky daří.

0 0
možnosti
Foto

Pěkný článek. Elektrosmog se dá měřit lecčíms. V dobách, kdy ještě na Petříně pracovaly rušičky Svobodné Evropy jsme ho na hvězdárně měřili snad každým zařízením. Byly chvíle, kdy se odvolávaly ohlášené pořady pro veřejnost, protože se rušení pletlo do spínacího zařízení, které ovládalo promítačky. Diapozitivy se samy posunovaly, promítačky spouštěly filmy,... Kdybychom tam měly ty váhy, asi by ukazovaly pěkných pár kilo.

0 0
možnosti
WW

R^

Podobný problém s bezkontaktní zkoušečkou. Reagovalo to nacokoliv, někdy i na blížící bouřku, ale na zásuvku, pokud se z ní "neodebíralo" (bez zátěže), ani ň. Vrátil jsem se k osvědčené fázovce s doutnavkou - ta nepotřebuje napájení 9V a navíc je spolehlivá a bezpečnější.

1 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,30
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.