Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S pečením už pár dnů začínám, a stále jsem ještě nezačala... Pořád mi do toho leze něco jiného. Ale utěšuji se, že letos toho budu péci málo, takže vše v pohodě stihnu.

Nezahřát linecké těsto při jeho výrobě, v tom vidím problém. Fakt ho nemíním dělat na zahradě a nechat mrznout svoje staré kosti :-). Uvidím, jak se mi podaří při kuchyňské teplotě kolem 17 stupňů. Aby mě studené máslo tolik nezáblo, mám si natáhnout na ruce mikrotenové rukavice?

0 0
možnosti
DT

... a pod ně normální rukavice... pak to asi tak moc nezahřejete.

Já vyšoupnu kuchyňského robota ven a nechám ho pracovat v zimě. Těsto (spíš drobení) jde pak zase do zimy odpočinout ale formuju ho také už normálně v kuchyni, tak daleko moje láska ke správné technologii taky nejde. :-)

Přeju hezké pečení cukroví. Krásný večer, Jarmilo, a díky za návštěvu. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,30
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.