Děkujeme za pochopení.
D38a96n19a 79Š58u83m20o36v68á
Stejný princip způsobuje, že když rozpékám dva dny staré housky, jsou napřed chviličku úplně měkké - ale pokud je v troubě nechám déle, ztvrdnou jako kámen. Mimochodem je z nich skvělá strouhanka, ale musí se nadrtit hned. Je to tak, nebo je v tom ještě něco jiného? Dani, Dani, já snad konečně to své vaření začnu opravdu chápat. Dík a hezké úterý.
O72d87s45t96r71a57n37ě78n77ý 54U73ž30i83v21a12t64e40l
M51a69r32t28i91n 61F64r98é21l17i83c31h
Zjednodušeně se dá říct, že se vyrovnává vlhkost v pečivu (chléb nebo tyčinky) s vlhkostí vzduchu. Ale když umístíte tyčinky do suchého prostředí tak zase vyschnou a budou křupat. A naopak když dáme chleba do finské sauny tak bude měkoučký jako Králíček Azuritek.
D62a49n36a 70T13e86n10z78l67e95r
Rozpečení funguje - tipuju si - na úkor nového natavení krystalů a uvolnění vody. Pak se ale další voda z pečiva odpaří a je to výsledně ještě horší.
Chtělo by to udělat experiment. Krásný večer a díky za milou návštěvu.
J36a41n 66P33r69a88ž36á76k
Vlastně to ten vesmír s námi myslí dobře. Snaží se, abychom se zbytečně nepřejídali chutnými a v případě chipsů dokonce nezdravými jídly
D27a87n71a 44T58e76n52z24l65e69r
Vesmír je prostě dokonalý. Aby vyrovnal naši nedokonalost. Krásný večer a díky za milou návštěvu.
O38d94s20t83r39a72n13ě73n76ý 91U21ž35i43v85a22t96e21l
D30a98n64a 52T78e53n92z14l29e33r
Jednoduché a pragmatické příklady jsou mi nejbližší. Děkuju - a krásný den, Petře.
D79a77n59a 96T57e44n25z10l51e47r
Pivní entropie je nám tak nějak nejbližší. Všechno ostatní je moc komplikované. Krásný den, Tomáši, díky za milou návštěvu.
M83i74l66a67n 45Š35ť28a42s31t58n24ý
Lehké, pokud se nezačneme pídit po tom, odkud se vzala ta touha vesmíru po entropii.
- Počet článků 969
- Celková karma 18,99
- Průměrná čtenost 1329x