Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkný článek.R^ Ten karnotit má stejnou barvu, jako bonbony, které jsme jako děti vyráběli karamelizací cukru s máslem.:-)

0 0
možnosti
DT

:-) Děkuju.

Dělám dodnes, ale dnes už se smetanou. Jsou výborné, můžu doporučit. :-) Krásný den, Milane, mějte hezký víkend. R^

0 0
možnosti

Jsou to krásné valéry zelené až ke žluté. U všech, co jste uvedla vizuálně Dani. Díky. A je dobře, že se nebrousí - nejkrásnější jsou v přirozeném prostředí tak, jak byly nalezeny. Mám to občas trošku jako pan Chudáček - pěstuji si doma hromádku kamínků z cest - a mám je ráda. Pěkný den a díky za článek. R^V

1 0
možnosti
DT

R^ To je krásný zvyk. Také mám svoje kamínky, vlastnoručně vykopané fosílie a kdybych nebyla zbabělá jít do lesa s minolovkou, tak bych hledala meteority. :-)

Mějte krásný zbytek týdne a hezký víkend, Dani, ať se vydaří. :-)

2 0
možnosti
Foto

R^Ale stejně bych je domů nechtěla.

0 0
možnosti
DT

Pokud byste stála o ten efekt, je lepší si pořídit uranové sklo. To se alespoň nepráší. :-) Krásný večer, ať se vám vydaří, Kláro. R^

1 0
možnosti
LB

Díky za moc hezký článek. Sbírku radioaktivních minerálů doporučuji shlédnout například v Geologickém pavilonu Prof. Pošepného v areálu Vysoké školy Báňské - Technické Univerzity Ostrava.

1 0
možnosti
DT

R^ Díky za tip. R^ Na oplátku doporučuju Naturmuseum v Berlíně. Skvělá sbírka, obrovská a také mají nádherné meteority - pallasity. Krásný večer Lukáši, mějte se moc hezky. :-)

1 0
možnosti
JM

Jen bych připomněl radioaktivní baryt nacházející se v okolí Teplic

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Zajímavý a poučný článek. R^

Jen název bych změnil na "Sbírka radioaktivních minerálů". I když sbírka radioaktivních minerálů je jistě radioaktivní. ;-)

2 0
možnosti
DT

I tak by se dalo, ano. Krásný večer, jsem ráda, že se vám líbilo, Jaroslave a díky za návštěvu. :-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,03
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.