Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavý článek. R^ To by člověk neřekl, jak se dá s takovým minerálem vyhrát.:-)

0 0
možnosti

Vypadá opravdu jako květina, vždycky jsem kvůli tomu měla ráda pokusy se skalicí modrou, ta tak krystalizuje také. Byl by krásný jako brož na šaty, škoda, že se na šperky nehodí. Modrá je to nádherná. A na bílé - minerál jako sen. Dík a přeji hezký víkend, možná i proto, že prší. Nechtěla bych, aby to u nás vypadalo jako Atacama, i když tady na Rakovnicku je na to silně našlápnuto. :-) Zdravím.R^

1 0
možnosti
DT

R^ Možná by šel nějak nalakovat silnější vrstvou lodního laku a kdyby se dávalo pozor, mohl by být i jako brož. No a když se poškodí tak se rozpustí a vykrystalizuje se znova. :-) Nebo se použije jinde. Vlastně by to byla taková dobře recyklovatelná brož.

Tady bylo vlastně celý rok úplně normálně, pršelo, vody je dost, ale ne tak moc abychom byli zase mokřad a měli milion komárů. R^ Zase se to asi mění, přichází mokrý cyklus. To bude chtít pak trošku fištrona, ale určitě nám to budou prodávat jako oteplení planety. :-)

Mějte krásný den, Dani, ať se vám daří. :-)

1 0
možnosti
Foto

R^Znám.;-) Až na ty zelený vlasy, co se svádějí na chlor...

0 0
možnosti
DT

R^ Chudák chlor, v tomhle je nevinně. Nebo možná vinně a dělá to taky? :-)

Mějte krásný den, Kláro, ať se daří.

1 0
možnosti
Foto

R^hezkej, modrej, nádražáckej

0 0
možnosti
DT

:-) To mě nenapadlo, ale máte pravdu, Jaromíre. R^ Mějte krásný den. :-)

0 0
možnosti
PV

P34a12v49e79l 77V67é21b42r

15. 10. 2020 8:51

Jako vždy: Stojím opodál a zírám (zatímco Čumák mně šťoucháním dává najevo, že by nebylo od věci jít na procházku, když už tedy neprší). Pěkný den, paní Dano a mějte se.

0 0
možnosti
DT

R^ To oni umí! Náš čumák taky, a navíc si venku, aby nebyla nuda, vyryl blátěnou jámu, do které se ukládá k odpočinku. Asi se chladí při vzpomínkách na letní vedra. :-)

Krásný den vám oběma. R^

1 0
možnosti
Foto

Dano, i když máme pošmourno, buďme spokojení! Mění se počasí, mění se lidé, mění se politici. Příjemný den! ChalkantitR^:-)

0 0
možnosti
DT

Krásný den, Horste, ať se vám všem hezky daří. :-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 970
  • Celková karma 19,30
  • Průměrná čtenost 1328x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.