Diskuse

Potopa na Marsu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše marsovská povídání Dani jsou famózní. Už se těším na další. Myslím, že téma Mars bude v nejbližší budoucnosti naší planety hodně diskutováno. Děkuji a zdravím. R^ Krásný víkend přeji. :-)

0 0
možnosti
DT

Děkuju, jsem moc ráda, že se vám líbilo Dani. Mějte moc hezký den! :-)R^ (k babiččině žemlovce jsem se zatím nedostala, ale hned dám vědět, jak přijde na řadu, je pevně naplánovaná ... ještě jednou moc díky za recept! )

0 0
možnosti
Foto

Vida, co všechno na Marsu nebylo...R^

0 0
možnosti
DT

R^ Možná se tam najdou stopy po minulých breberkách. Nemusí to být rovnou zkameněliny, ale nějaké stopy to nechat mohlo. Opravdu by nebylo špatné si prohlédnout marsovskou horninu pěkně zblízka na Zemi. Ten jeden meteorit co se považuje za kousek Marsu - nás pěkně navnadil.

Krásný den, Kláro, mějte se moc hezky! :-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
DT

R^:-) Vesmírné sny!

Oni Američani přistávat umí, nebojím se o ni. Je ale fakt, že jsem nebála ani o Schiaparelli... Je to vždycky napínavé.. Ale když se to povede, ta helikoptéra by mohla být skvělá věc. Dostanou se bleskově tam, kam by jel rover rok... R^

Krásný den Petře, ať se daří.:-)

0 0
možnosti
PV

P22a63v20e31l 36V92é55b96r

26. 11. 2020 11:50

No, doufejme, že o roveru Perseverance uslyšíme mnohem víc, než že rozšířil zásoby Sběrných surovin na Marsu...

Pěkně jsem si, paní Dano, početl (Čumák ne, ten chrní za mnou ve svém oblíbeném křesle ... ano, v tom, co si zabral pro sebe). Děkuji a těším se na další články.

0 0
možnosti
DT

Jsem ráda, že se vám líbilo. :-) Až přijde čas, tak rozhodně udělám update-blog a připomenu, kdy a kde se dá dívat live.

My pak doma, jak už je zvykem, sebereme děti, propojíme velkou TV s internetem, naděláme popcorn a budeme koukat na space-kino. :-)

Krásný den Vám i Čumáčkovi, náš leží přežraný na rohožce, se kterou splývá barvou a dělá, že spí. R^

0 0
možnosti
Foto

Dano, děkuji za další zajímavost!R^

1 0
možnosti
DT

Já děkuju za milou návštěvu. :-) Krásný den, Horste. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,30
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.