Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Děkuju a přeju krásný den. :-)

0 0
možnosti
Foto

takže za Neptunem je druhý pás planetek, něco jako mezi Marsem a Neptunem + nějaké další informace - takže dobrý

0 0
možnosti
DT

R^ Je tam a je velice zajímavý. Jsou tam rozdílně velké objekty a chovají se různými způsoby - a to nabízí hned několik vysvětlení, co se tam vlastně děje. Krásný den přeju, díky za návštěvu blogu. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Že by tam nakonec byla?8-o

0 0
možnosti
DT

:-) Ona tam nakonec bude. Jen zatím není vidět. Ona může být tak daleko, že možná nebude vidět nikdy, i když možná se podaří ulovit některým IR teleskopem. V infračerveném pásmu vidět bude - bude o maličko teplejší než vesmírné pozadí. Ne o moc...

Krásný den, Kláro, mějte se moc hezky. R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Dano, Velikonoce spějí ke konci, doufejme, že po nich už uschne korona, když ji nikdo pomlázkou nevypráskal. Ať jako rodina máte ty poslední velikonoční dny v pohodě!!Za hledání deváté planetyR^

0 0
možnosti
DT

Vám všem také krásné velikonoce, Horste! Ať se daří a počasí přeje. :-)R^

0 0
možnosti
PV

P76a49v78e45l 25V12é68b32r

5. 4. 2021 9:27

Paní Dano, i když už na pomlázku nechodím, tak vám alespoň virtuálně posílám několik upřímných (a přiměřených!) středoevropských omlazujících švihanců, abyste nám neuschla a dále psala své bezkonkurenčně zajímavé články, jako je ten dnešní.

Čumák někde získal šťouchnutí do oka a tak ho má trochu červené a slzí mu. Ale už se mu to jednak spravuje a hlavně mu to nebrání v každodenním zablbnutí si. Skvělý to pes (mimochodem: naučil se otvírat odpadkový koš se senzorem na přiblížení mířícím vzhůru, takže mimo jeho běžný dosah)

1 0
možnosti
DT

Děkuju a přeju krásný den Vám i Čumáčkovi. :-) Vzpomínám si, že byli cizinci upřímně šokovaní z našich velikonoc a divili se, "vy máte v Československu svátek, kdy se bijí ženy?" :-)

Čumáček je chytré zvíře. R^ Nemá náhodou po předcích geny beagla? To jsou takoví schopní psi, pro žrádlo by udělali jakýkoliv výkon.

Krásné Velikonoce! R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 969
  • Celková karma 18,99
  • Průměrná čtenost 1329x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.