Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za velmi obsažný článek se spoustou zajímavých informací Dani. Početla jsem si. Vidím, že zadávání zakázek - ať už ve velkém měřítku, či v našem českém - se v USA tak moc neliší. Určitě se vyplatí zapojit více firem. A to jsme si amíky tak idealizovali - myslím po sametu :-). Prostě prachy jsou až na prvním místě a tady jde o veliký balík a na dlouho do budoucna. Zdravím Dani a díky.

1 0
možnosti
DT

Děkuju za milá slova, Dani, jsem ráda, že se líbilo. :-) Moc bych jim přála, aby to s tím výsadkem na Měsíc vyšlo, ale bohužel to pro mě nevypadá dobře. Přistávací modul nemají, není ani vyvinutý natož složitě testovaný, aby se do něj dali posadit lidi. A je podle mě otázka, jestli se vyvine dostatečně rychle na to, aby neztratily certifikaci další součásti projektu. Jestli to správně chápu, tak nemají certifikaci navždy, ale jen na určitou dobu. Každopádně to vypadá na dlouhou cestu - a ta epizoda s podivným zadáním smlouvy na přistávací modul tomu nepomáhá.

Krásný den, Dani, mějte se moc hezky. :-)R^

1 0
možnosti
DT

Děkuju a přeju krásný den. :-)

0 0
možnosti

R^ Jako vždy perfektní článek.:-)

1 0
možnosti
DT

Jsem moc ráda, že se vám líbilo, Milane, určitě to nebude poslední článek o Artemis, měli bychom to sledovat intenzivně. Je to úžasná věc...

krásný den, mějte se moc hezky, Milane. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Vodík je prevít. Je dobře, že přistávací modul budou dělat dvě firmy. Konkurence je vždy přínosná a motivační. Kam se poděl druhý stupeň SLS ?

0 0
možnosti
TT

Řekl bych, že shořel v atmosféře, jak to tak bývá.

0 0
možnosti
JZ

J94a53n 86Z81i65e57g47l30e36r

21. 11. 2022 12:16

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti
DT

Děkuju, jsem ráda že se líbilo, přeju hezký den, Jane. :-)R^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Vy abyste si nekopl do SpaceX.

0 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,28
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.