Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Díky za článek. Je vždy povznášející dočíst se, že mezinárodní vědecká spolupráce funguje. V oblasti výzkumu vesmíru by měla být přímo nutností a přikázáním, vždyť co je ta naše malá společná modrá kulička vůči jeho dálavám...

0 0
možnosti

Díky Dani...☺️🤚

0 0
možnosti
TT

Mám pravdu, že je v první větě chyba? Že by tam mělo stát ne: "Jak Indii tak Číně se nedávno povedlo...", ale: "Jak Indii, tak Japonsku se nedávno povedlo..." (včetně té čárky)?

0 0
možnosti
DT

Stydím stydím... Máte naprosto pravdu! Musím to honem opravit. Moc myslím podvědomě na to, co dělá Čína!

Krásný večer přeju, ať se vám hezky vydaří.

0 0
možnosti
DT

Můžeme se těšit, přeju krásný den, Horste!

0 0
možnosti

Zajímavé. Je dobře, že dosavadním velmocem USA, Číně a Rusku vyrůstá nová konkurence. Hlavně aby se společný projekt podařil, protože když něco "pokazí" druhá strana, může to další spolupráci nadlouho přerušit, ne-li ukončit.

0 0
možnosti
DT

Je to určitě výzva, ale líbí se mi na tom, že je to silně mezinárodní výzva. Když se osvědčí, tak doufám, že konečně NASA překročí svůj stín a začne využívat indické rakety. Indové vůbec nejsou hloupí nebo neschopní a pracují dobře, přesně a spolehlivě.

Krásný den, ať se vám daří, Milane.

1 0
možnosti
  • Počet článků 970
  • Celková karma 19,69
  • Průměrná čtenost 1328x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.