Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak na 100% to nebylo ale pořád je to úspěch.

2 0
možnosti
Foto

Pěkné. Soukromé firmy konečně zvládly let od vývoje přes vynesení až po přistání.

1 0
možnosti
DT

IM připravila skvělý systém, který umí vyprojektovat přistávací modul, umí v něm umístit cizí vědecký náklad, umí naprojektovat cestu k Měsíci, zvládne si objednat raketu - taxíka, která to vynese na oběžnou dráhu, zvládne nabrat správný švunk k Měsíci, doletí tam, aniž by se něco porouchalo, zvládne zajít na správnou oběžnou dráhu, zvládne zabrzdit tak, aby se dostala sonda na přistávací dráhu, zvládne sestoupit a najít si vhodné místo, zvládne měkce přistát... Bravo!!!!

2 0
možnosti
Foto

Zatím to vypadá nadějně. Jestli to klaplo vše na 100% uvidíme, až začnou zveřejňovat první fotky. Bude super, jestli se jim podařilo vyfotit samotné přistání pomocí toho malého dronu.

0 0
možnosti
DT

Uvidíme, každopádně skvělý úspěch poměrně nové firmy s maličkým rozpočtem. Můžeme se těšit na další.

0 0
možnosti

Přistání se podařilo, všechno funguje a stěrače stírají.

0 0
možnosti
DT

Je to výborné, skoro jsem tomu nevěřila, neměli žádnou agresivní reklamu a přesto se jim daří. Přejme jim do budoucna všechno nejlepší.

1 0
možnosti

Tak si říkám, jak potěšeni by byli asi skuteční starořečtí hrdinové. Komu se poštěstí, že své jméno proslaví tak, jako hrdina Odysseus - zdaleka nepatřil mezi nejsilnější, ani nejchrabřejší, ale dodnes má punc nejchytřejšího. Dnes se po něm pojmenovávají dokonce sondy létající na povrch Měsíce. A jsou z titanu - další postava mytologického panteónu starých Řeků. Dokonce atribut toho největšího, gigantického. Už vidím, jak se za 2 tisíce let bude vzpomínat na dnešní hrdiny. Ještě tak Einstein a Gagarin. A i to bude úspěch. Díky Dani za Vaše informace, vždycky se dozvím něco zajímavého a pomáháte mi, udržovat si pověst astronomicky informované 😊))))). Přeji Vám krásný víkend a jim štěstí na Měsíci.

0 0
možnosti
DT

Děkuju, vám taky krásný víkend Dani!

U toho jména mě to také napadlo, že by byli staří Řekové asi překvapení, jak se jejich hrdinové hemží na Měsíci.

0 0
možnosti
Foto

Vždycky si říkám, co už jsme toho na Měsíc poslali...

0 0
možnosti
DT

Možná to tam jednoho dne někdo sesbírá a udělá tam muzeum. Krásný den, Kláro, ať se vám daří.

1 0
možnosti
DT

Povedlo se! První soukromá firma přistála na Měsíci.

Lander prý sedí a funguje, posílá data.

Krásný den, Horste, ať se vydaří.

1 0
možnosti
  • Počet článků 970
  • Celková karma 19,69
  • Průměrná čtenost 1328x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.