Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
V54l59a27d89i69m65í83r 76K37r38o33u21p36a
10. 2. 2020 10:09
Když krájím cibuli, tak si vždy před každou půlkou namočím nůž do studené vody a neotírám ho. Když jdu krájet druhou půlku, znovu ho namočím - a nebrečím...
0
0
možnosti
D44a11n16a 17T25e47n40z76l47e67r
10. 2. 2020 22:11
Ty těkavé látky se rozpouští ve vodě, proto jich přechází do vzduchu míň, když je nůž mokrý.
Dá se to ještě optimalizovat. Krájet cibuli pod vodou. Ale to je hardcore, neumím si představit, jak bych to měla dělat.
Díky za návštěvu a krásný večer.
1
0
možnosti
O10d54s17t36r76a39n54ě81n65ý 51U93ž11i17v35a81t62e44l
11. 2. 2020 8:35
Uživatel požádal o vymazání
0
0
možnosti
V86l56a81d13i57m22í26r 53K21r36o63u92p82a
11. 2. 2020 9:59
Guláš vařím rád a hodně a fakt se mi osvědčil ten namočený nůž. Krájím kousek od vodovodu, klidně nechám slaboulinkým čůrkem téct tu STUDENOU vodu a nůž co pár vteřin pod ten proud vkládám. Od té doby, co tohle dělám, jsem u krájení cibule nezabrečel...
0
0
možnosti
O68d42s17t90r27a44n62ě38n16ý 46U81ž56i67v68a41t42e93l
11. 2. 2020 10:50
Uživatel požádal o vymazání
0
0
možnosti
O53d30s65t64r52a41n89ě81n65ý 13U90ž87i81v82a61t93e25l
11. 2. 2020 10:55
Uživatel požádal o vymazání
0
0
možnosti
- Počet článků 968
- Celková karma 19,30
- Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.