Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J96o32s75e67f 58P90o89t37r

26. 7. 2014 1:04

Vážená autorko,

přečtěte si učebnice fyziky, abyste zjistila, že prostor a čas vznikly až s Velkým třeskem, tenkrát v jediném okamžiku z bodu vznikla veškerá energie, hmota, prostor a čas našeho vesmíru. Bylo to před 13,7 miliardami let. Před tím neexistovalo nic, takže ani engtity + a -.

0 0
možnosti

Děkuju za doporučení. Hádat se s vámi nebudu, ale nebylo by špatné, kdybyste si přečetl i ten blog, ne jenom nadpis. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, co měli tihle "mágové" ve škole z fyziky;-)

0 0
možnosti

P47e69t28r 17S69k94á87c35e44l

22. 7. 2014 21:01

Když se nevěří mým odkazům a doporučením, pana Jaroslava Duška snad nebude nikdo podezřívat z manipulace s informacemi:

http://www.seberizeni.cz/jaroslav-dusek-jsme-pokrytci/

0 0
možnosti

P45e42t77r 37S81k98á89c85e95l

22. 7. 2014 21:04

http://www.homeopatie.cz/clanky/pripady/index.htm

"Bůh nepůsobí zázraků, které ty sám neuděláš" - z kalendáře pro rok 1924.

0 0
možnosti

Ještě mám dotaz - pokud je informace věčná stejně jako energie, tak co se děje s informací, když se mi poškodí harddisk, a lze ji nějak získat zpět?

1 0
možnosti

Planetární magnetismus jako podstata přitažlivosti? Tak si říkám, že pan Skácel si kdysi přečetl nějaké to sci-fi od J. M. Trosky a uvěřil, že to může být pravda.  Nebo pan Kafka, to je celkem jedno. Troskův Aeronautilus se sice na principu manipulace s magnetismem pohyboval, ale jinak je podstatou přitažlivosti planet gravitace, která s magnetismem nemá nic společného. Troskovy romány jsou pohádky pro dospělé.

2 0
možnosti

Rozhovor s panem Skácelem je výborná ukázka a škola jaké znalosti a jak pracují tito lidé s informacemi.

Tak neuvěřitelné povrchnost a skákání z jednoho tématu do druhého se jen tak nevidí. 

A jak se mi potvrzuje, tak nedostatek informací se nahrazuje slepou vírou.

2 0
možnosti

Jo? A co je tam prosím vás věnováno učení o astrologii? Mohl byste mi zkopírovat z tohoto článku jednu jedinou větu, ze které se o astrologii něco naučím? 

Celé je to obecný blábol, skákání z jedné věci do druhé, nic dokončeného, nic aspoň trochu rozebraného. Ten člověk hrozně tápe někde po povrchu, ale o ničem nemá ani ty základní vědomosti.

1 0
možnosti
Foto

Ještě bych si dovolil citovat názor experta:

"There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable.

There is another which states that this has already happened."

----Douglas Adams: The Restaurant at the End of the Universe---

0 0
možnosti

... Něco ještě bizarnějšího... :-) Vždyť už i tak je to skoro jako za trest.

0 0
možnosti

Pověry židovských pastevců a rybářů doby bronzové přežívají do 21.století, kdy už lidsto dokáže létat do vesmíru. Kdo by si to jen pomyslel.

0 0
možnosti

Ono do dnešní doby toho přežilo daleko víc, i daleko starší instinkty. Je zajímavé, že lidstvo postupem doby vytvořilo řadu specifických, ale přesto hodně podobných konceptů k vyřešení neřešitelného (náboženství). :-)

0 0
možnosti

Mimochodem vznik Vesmíru je asi takto:

Patrona vesmírného dynamitu, sedící v ne-prostoru se svou ne-materiální rozbuškou hořící jako druh před-časového pseudo-hodinového odpočítávání času do detonace. To, co vybuchlo, bylo - nic. Prostor, čas a hmota jsou produkty této exploze: nehrály žádnou roli v její příčině. Samozřejmě, ve skutečnosti neměla příčinu.

Už je vám to jasné?

1 0
možnosti

:-) Naprosto průzračně křišťálově. Ještě bych dodala, že důvod vzniku vesmíru byl vlastností celého systému tedy ne příčina. Dává to smysl v momentě, kdy člověk vypustí čas. Přestane hledat důvod, protože celá posloupnost příčina-následek bez času kolabuje. Vždycky mi z toho vyjde, že musíme najít tu příčinu ke vzniku času a prostoru. Kde se stala chyba, že namísto svinutých dimenzí tu máme několik evidentních?

0 0
možnosti

Tak jsem se odpovědí na své otázky nedočkal. :-( No snad příště pane Petře a pane Skáceli.

0 0
možnosti

Možná když bych napsala ten blog o astrologii... ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 969
  • Celková karma 19,02
  • Průměrná čtenost 1329x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.