Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

věda, kterou tady šermuje někdo kdo lže , není pro mne vědou , ale pouze tendenční a blátivou snůškou předsudků a manipulací !

0 0
možnosti
DT

To je čistě váš problém. :-) A nejspíš ne jediný.

0 0
možnosti
Foto

je potřeba, aby zde zaznělo vše spojité s kvantovou mechanikou a fyzikou . Bude to tu vždy pěkně pohromadě a každý si může najít co zrovna  potřebuje a co se mu zrovna líbí . Vše co jsem dávám má podle mého názoru spojitost s tímto článkem . Blog a diskuze je k tomu, aby zde zazněly všechny možné názory a různé úhly pohledu, nehledě na sociální společenskou či profesní příslušnost . Především by se zde nemělo lhát ! Diskuzi s paní Danou jsem výslovně ukončil a ona to ví , to že reaguje mne nezajímá. Sdílím jen pro mne podstatné odkazy k tématu .

0 0
možnosti
DT

Ty vámi spamované linky nemají s kvantovou mechanikou nebo fyzikou vůbec nic společného, jsou to jen ezoterické výmysly. Dobré na pobavení, bohužel postrádající jakoukoliv vnitřní konzistenci.

 Je legrační, plést to do skutečné vědy, právě tady vypadají tím bláznivější, čím víc se snaží být za opravdovou vědu pokládány. :-)

0 0
možnosti
DT

O tom Newtonovi jsem psala - škoda že jste to nečetl. :-) Nemáme jeho alchymistické spisy, protože se za ně tak styděl, že to všechno krátce před smrtí spálil, nechal jen pár papírů s poznámkami k práci jiných učenců. S nějakým spiknutím materialistických vědců to nemá nic společného. 

A podobně to bude s ostatními těmi fantazijními teoriemi na té stránce. ;-)

0 0
možnosti
DT

Majitel bludného balvanu. Hádejte za co?

0 0
možnosti
Foto

https://www.youtube.com/watch?v=E5v_D3WNg70

The Holotropic Breathing

měl jsem tu možnost , projít tímto stavem a není pravda co se tvrdí, po celou dobu víte co se děje kolem vás a můžete s tohoto stavu kdykoliv odejít, tím že snížíte frekvenci dechu . Je to zcela bezpečné a přirozené. Stačí si zaběhat a hned se vám mění vědomé prožívání . Jak říkám lež má krátké nohy .

0 0
možnosti
DT

Tak nějak mě to nepřekvapuje, vy se také ochotně trávíte dezinfekcí a namlouváte si, že ty volné radikály vás uzdraví.

0 0
možnosti
DT

Nemá souvislost s tématem blogu, navíc hodně nebezpečná praktika, která vede k odumírání mozkových buněk. Grof a jeho holotropní dýchání bylo oceněno bludným balvanem, to mluví samo za sebe.

0 0
možnosti
DT

Hodně nebezpečná hloupost, navíc nesouvisí s tématem blogu a diskuze.

0 0
možnosti
Foto

https://www.youtube.com/watch?v=mJI9KqgobPE

The DMT/Ayahuasca Journey Explained → Graham Hancock ☮ David Icke

0 0
možnosti
DT

A? Pointa? Nějak to souvisí s kvantovou mechanikou nebo velkým třeskem? Jen zbytečně zanášíte diskuzi ezoterickými odpadky. :-)

0 0
možnosti
Foto

https://www.youtube.com/watch?v=kXJCIm0OIWU

ODLIŠNÁ PSYCHIATRIE - Stanislav Grof (rozhovor) Holotropní dýchání doporučuji, výborná technika k pochopení kvantové podstaty všeho i našeho mozku . Přispěje i k odbourání komplexů a uvědomění si vlastního charakteru a pravdy. Lež má krátké nohy ....

0 0
možnosti
DT

Nesouvisí s tématem blogu. Holotropní dýchání způsobuje přiotrávení organismu a navozuje dojem, že postižený zažívá nějaké speciální stavy. Přitom jde jen o škody, které na mozku zanechává chemická nerovnováha. Hodně nebezpečné hobby... Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,86
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.