Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Děkuju za přízeň i návštěvu. :-) Ať se vám dnes daří, mějte hezký den, Jiří. R^

0 0
možnosti
JR

J91a70r27a 36R91a26n10k

18. 7. 2016 22:49

Karma - definitivneR^R^

0 0
možnosti
DT

Děkuju. :-) A také za návštěvu. :-) Přeju hezké... co tam máte teď v Kanadě? Hezký večer... R^

0 0
možnosti
Foto

A tak je to se spoustou záhad.;-D

0 0
možnosti
DT

Já myslím, že jednoho dne přijde moment, kdy bude vysvětlen i ten poslední dnes záhadný jev. Ale asi tím vesmír ztratí trochu svého šarmu. Naštěstí si vždycky může člověk ještě nějaké jevy vymyslet. Fantazie je skvělá věc. R^:-) Přeju i vám moc hezký zbytek večera, Kláro, ať se vám daří. R^

2 0
možnosti
DD

Vážená a milá paní Tenzler. Vaše články o šutrech z nebe spadlých čtu s vesmírným zájmem. Ale tady jste asi lehce přestřelila. Tento náš svět je plný zázraků, zcela mimo oficiální materialistickou prokapandu. Sám jsem jich několik zažil. Jen se to někomu nehodí do krámu. Tak se šlape obilí pomocí prken a špagátů, aby se zastřela skutečnost. Pro mnoho recesistů je to asi náramná sranda. Ale negeneralizujte. Viděl jsem výtvory zcela mimo lidské možnosti. Možná někomu jde o to, aby to bylo diskreditováno. Jako léčitelství, telepatie a jiné. Mimochodem pravou telepatii jsem osobně se svou ženou zažil. Tak brzděte a věnujte se kamenům nebeským. A nakonec:-)

0 0
možnosti
MS

To, že vy si myslíte, že jde o výtvory mimo lidské možnosti, ještě neznamená, že je to nezvratný fakt. :-)

5 0
možnosti
DT

:-) Děkuju za návštěvu, jsem ráda, že se vám líbilo. :-)

0 0
možnosti

Mám moc rád tento typ umění (Radka to hezky nazvala land artem) ... je pomíjivé, stejně jako my a umělci ho vytváří jen pro radost a pro dílo samotné.

Zaujala mne zmínka o technopárty z 16. století .-))

3 0
možnosti
DT

Jen ta technopárty nedopadla pro účastníky moc dobře. Tehdy ještě neměli pro takové věci moc pochopení. Dnes jsme na tom lépe. R^:-) Mějte moc hezký večer, Michale. R^

1 0
možnosti
Foto

R^;-)

P.S.: proč zrovna v obilí? A co bezlepková dieta?8-o Chápu, že ve vzrostlé kukuřici by se dalo zabloudit, o energetické náročnosti ani nemluvě. Ale třeba taková řepka...Možná pak i dotace...;-)

2 0
možnosti
Foto

P.P.S.: Ještě mně napadlo MGO, či jak se tomu ,,nadává";-)

1 0
možnosti
Foto

Nepřekvapila jste a vůbec nic neobjasnila. Nepochybně něco dělají i lidé, ale opravdu jen to nejjednodušší, co se za tak komplikovaných nočních podmínek dá vytvořit. Ještě ale chybí konkrétně co a detailní dokumentace zobrazení a podrobný postup práce. Že použili provázky a prkna jako lyže nestačí.:-)

Složité a precizně provedené ornamenty v obilných lánech ale lidé nemohli vytvořit, neboť to za daných a nelegálních podmínek a nějakými primitivními nástroji vůbec nelze takto a v takové kvalitě provést (viz moje argumentace v diskusi vašeho předchozího blogu).

Očekával jsem odbornější a obsáhlejší analýzu, zklamala jste. Jiné weby, na které odkazujete nemá smysl vyhledávat. Rv

Problém je stále otevřený a nevyřešený.

6 4
možnosti
MS

Podle mne pasáž

"Uvnitř vydání pak byl popis dalšího kruhu v obilí, který oba vtipálci vytvořili tentokrát jako důkaz, že jsou opravdu tvůrci zhruba 200 obrazců, které se v minulosti v oblasti objevily. Na průzkum tohoto obrazce si novináři přizvali také Patricka Delgado, samozvaného znalce kruhů v obilí a autora několika knih. Podle očekávání ocenil obrazec přibližně těmito slovy: „Máme tu co do činění s fenoménem, který nikdo z nás nedokáže pochopit. Skutečnost je taková, že byl tento obrazec vytvořen záhadnou energií, která zůstáva nevysvětlená a která disponuje vlastní inteligencí. Žádný člověk by nikdy nebyl schopen něco podobného napodobit.“

dostatečně vysvětluje, jak lehce lze lidi opít rohlíkem.

6 1
možnosti
Foto

R^Kdybych měl lán obilí, nechal bych si na něm vytvořit obrys obrovské kočky;-D

Danko, díky za zcela věcný popis tohoto fenoménu. Přeji krásný den, plný chutných produktů obilných zrn:-)

5 0
možnosti
DT

Myslím, že kočičí obrys v obilí jsem zatím ještě nikdy neviděla. :-) Jestlipak by taková kočka ochránila lán obilí před myšmi? R^:-) Přeju krásný zbytek večera, vám i vaší paní. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já teda nevím:-), ale zadal jsem si do googlu "kruhy v obilí" a jestli některé vybrané vytvořil člověk přes noc pomocí špagátu a latěk, tak musí být jednoznačně génius, jinak si to vysvětlit nedokážu Příklady, které jsou uvede ve vašich odkazech jsou skutečně jen slabým odvárkem. Nejsem zastáncem nějakých konspiračních teorií a dívám se na věci střízlivě, ale dokážu si také představit co technicky možné je a co není.

3 0
možnosti
DT

Vzala jsem ty, které jsou první dostupné a hlavně jsou volné ke stažení na wikipedii. Jistě existují i daleko komplikovanější. Já myslím, že je v tom spousta hravosti, touha si dokázat víc - a navíc tihle lidé každým novým, dalším obrazce získávají větší dovednost. Na netu jsou popsána různá udělátka - například co jen umějí udělat s obyčejným, jen trochu upraveným bicyklem... :-)R^

Mějte moc hezký večer a díky moc za zájem a návštěvu blogu. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,77
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.