Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Přece nemůžeme zpochybňovat důvěryhodnost NASA! Není to ostatně jediná zpráva tohoto druhu, např. tato o Marsu ;-)

http://az247.cz/naslo-vozitko-curiosity-na-marsu-starou-skodovku/

1 0
možnosti
MS

R^Tak prosté vysvětlení se některým lidem nebude líbit. :-) Ti tvůrci složitých ornamentů ovšem musí mít umělecké a současně i technické nadání. Ne každý (včetně mne) by asi dokázal vytvořit tak symetrické obrazce (i když zrovna ten kruh pomocí provazu a kolíku je asi to nejjednodušší, co lze v obilí vytvořit).

4 0
možnosti
DT

Je to opravdu zvláštní, jak někteří v zájmu "tajemna" zavírají oči před realitou. Víc než přiznání tvůrců, víc než přímá demonstrace a víc než přesné popisy na netu u nich mají váhu pocity. Je to opravdu zajímavé, jak moc se člověk umí sám obelhávat, pokud sám chce. :-) Je mi jasné, že takovým lidem rozšlapávám bábovičky.

Rozhodně mají ti lidé obrovskou výdrž, lozit někde po nocích po polích, ve tmě a vlhku (obrazce se dělají nejlépe na navlhlých stoncích, dobře se ohýbají). Viděla jsem na netu popisovat tyhle akce jednoho z aktérů, kterého dohnala k ukončení aktivit až velice silná senná rýma. Říkal, že si po každém obrazci musel vzít týden neschopenku a že se to pak už nedalo dlouhodobě ustát v práci. :-)

Rozhodně je to hobby na čerstvém vzduchu. :-) Mějte krásný večer, Milane. R^

1 0
možnosti
JT

R^ V našem okolí je letos "překruhováno", "UFONI" se zkrátka vyřádili. Škoda, že se na to nemohu podívat z výšky. Asi zavolám na město, jestli to někdo fotil a někde to zveřejnil. Nebo ať to udělá, než zemědělci sklidí:-)

1 0
možnosti
DT

Možná má někdo z vašich známých dron, to by také určitě šlo. R^ Mějte krásný večer, ať s kruhy nebo bez. :-)

0 0
možnosti
Foto

Paní Dano.R^:-).. ač nediskutujui, čtu stále... vltavíny posledně moc pěkné , ale dnes mi teda obzvláště těšíte...Pláň v Nazca, bílý koník, kruhy, květy, a za nimi lidé.obyčejní se smyslem pro zajímavo a humor... Christo a jiní.... ať žije land art.

2 0
možnosti
DT

R^ Land art R^ a navíc ještě s ezoterickým bonusem. :-) Jsem ráda, že se vám líbí, Radko, přeju moc hezký den, ať se vám daří. R^

0 0
možnosti
Foto

Teď vím co udělám v případě nespavé noci. Dano, děkuji za návod a přeji hezký celý týden!!:-)

2 0
možnosti
DT

Je to skvělé hobby. R^:-)

A veselé. :-)

Přeju krásný týden a hezké počasí. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,70
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.