Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem si prohlédl ty stránky, na které odkazuje paní Tenzlerová. Ano, jsou tam dokonce firmy, které ve svých reklamách uvádějí i obrazce v obilí, jež provádějí na zakázku! Nelegální činnost! Je tam i vyrýsovaná geometrie takových útvarů, jsou tam denní fotografie těchto realizací v poli, také pán držící ony "zázračné" nástroje, kterými to provádějí (tyčka a prkýnko). Rovněž uváděn i počet pracovníků v poli, např. 60! Ovšem co chybí, to je noční dokumentace průběhu práce, která by to věrohodně doložila (alespoň jsem ji tam nikde neobjevil). Tzn. filmové a foto zdokumentování provádění od "a" až do "z" a potom výsledek téhož za denního pohledu. Že se někdo k takovým činům potom z nějakých reklamních důvodů přihlásí, by se i dalo pochopit.:-)

Na tom sáhodlouhém popisu bez odstavců (viz poslední odkaz), který se ani nedalo cele přečíst, také není to, co by jasně a přehledně objasňovalo podrobný postup na takové mimořádné "práci" v nočních hodinách.

Motivace je rovněž velmi problematická, vždyť jde o nelegální činnost poškozování cizího majetku, nebo těžko chápatelná objednávka někoho pro vlastní pole (reklama, recese a na vlastním?). A vždy bez nočního dopadení!

Ale něco z toho, ty nejjednodušší napodobeniny nevysvětlených obilných obrazců mohou být dílem lidí. Ovšem jakých lidí?

Často velmi náročné útvary, perfektně provedené, by si vyžádaly i velmi pečlivou a odpovědnou přípravu, organizaci a potom provedení. Za dne, třeba také s pomocí lidí, spouštějících se z vrtulníku, by se to možná dalo dokázat, v noci ale nikoli!

A co se těch obrazců v obilí v sezóně na polích na mnoha místech objevuje! A úspěšně bez prozrazení, i když na nich pracují desítky lidí!:-) Tolik zaměstnanců nemá ani mnohý ten soukromý zemědělec.

Ani tyto stránky nepodávají přesvědčivé důkazy o lidském auto

0 0
možnosti
Foto

Vypadlo z poslední věty: "autorství těchto záhad."

0 0
možnosti
DARM

Naznačujete, že se ty firmy chlubí cizím peřím? Naslibují zakázku, kterou pak za ně naplní ona tajemná síla?

2 0
možnosti
Foto

Chybí jasné důkazy o realizaci těchto blbostí na zakázku a potom úplně chybí postup práce v reálných podmínkách. Tedy za tmy, bez navigační kontroly celkového díla a bez prozrazení.

0 0
možnosti
DT

Takže v řetězci - "požadavek, firma, výsledek" vám pořád ještě chybí důkazy?

Dostal jste popis, jak vznikly ty úplně první obrazce. Dostal jste přiznání jejich tvůrců. Dostal jste x linků na další tvůrce, přesné popisy, jak to dělají, dostal jste videa, kde je vidět, jak to dělají, byly organizovány show-obrazce samotnými tvůrci... ale vám pořád ještě něco chybí? Důkazy tu jsou, víc jasné to už ani být nemůže. Vám chybí důvěra v lidi, to je všechno. :-)

1 0
možnosti
Foto

Nikoli, chybí jasné důkazy o provádění takových komplikovaných realizací v nočních podmínkách, pouze s uváděnými primitivními pomůckami. Já, když něco zaměřuji pásmem, tak musím na ty čísilka také vidět atd atd. Oni si svítí baterkami? No to by to v té noci nedodělali. Za měsíčního světla by také nic nepřečetli.

Na těch videích není vidět jak to dělají, jen jak si někdo myslí, že to někdo dělá, ale bohužel nedomyslí do všech důsledků.:-)

Byly organizovány show obrazce, ale ne za hluboké tmy.:-)

0 0
možnosti
DT

:-) Tohle už jsou všechno jen výmluvy.

Ti lidé ty obrazce dělají, dávno se ke všemu přiznali, píší dokonce v internetu (pod vlastními jmény nebo anonymně), jak to dělají...

tady už prostě není žádné místo pro pochyby.

Leda byste pochybovat nutně chtěl. Ale to už je zase úplně jiná story.

0 0
možnosti
Foto

Tady chybí skutečné důkazy, ty nikdo nepředložil. Některé ty obrazce asi někdo dělá, v napodobování obrazců, které jsou nevysvětlené, a dosadil si do toho svůj postup práce. Ovšem nevysvětlil, jak ji svými prostředky provádí za noční tmy.:-)

0 0
možnosti
DT

:-) VŠECHNY, ano úplně všechny někdo dělá. A dokonce víme kdo. A ano, tihle lidé to už dávno odhalili, vysvětlují to na webových stránkách, chlubí se tím, co všechno dokážou. :-)

0 0
možnosti
Foto

Odpovídáte nekonkrétními frázemi, které se dají použít vždy a na všechno.:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,69
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.