Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

No vida, a pak že jsou konspiračky o Nibiru taková blbost. Houby blbost, jen ta planeta už ulítla pryč;-D

0 0
možnosti
DT

:-) Konspirace vychází z toho, že ta planeta létá do vnitřní soustavy, což je samozřejmě nesmysl (gravitační hrátky takového typu nejsou možné). Nejlepší konspirační teorie ovšem byla ta, že ta planeta nepůsobí gravitačně a také je neviditelná. :-)

Přeju krásný den. R^

0 0
možnosti
DT

Děkuju za návštěvu, Jaroslave, mějte krásný den. :-)R^

0 0
možnosti
DT

Děkuju za návštěvu, přeju krásný den. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

R^O "desáté" planetě se dlouho mluvilo. Že je tak daleko, že není vidět, a že je velká... Pak to nějak utichlo, a ještě vyřadili Pluto.

1 0
možnosti
Foto

Já si to pamatuji ještě jako kluk. Jmenovala se Transpluto. Napsal o ní dokonce scifi Lothar Weise. Je to neopakovatelná kniha o komunistické výpravě, která zjistí na Transplutu otrokářský režim a s pomocí tamní dělnické třídy ho smete v jedné mohutné proletářské revoluci.

1 0
možnosti
Foto

R^Hvezdna adopce. Zajimave, Danko, diky za novou informaci. Preji krasny den.:-)

0 0
možnosti
DT

Vám také krásný den a děkuju za návštěvu i milá slova. :-)R^

1 0
možnosti
WW

R^ Hezky napsané a až armáda "uvolní" něco ze svých technologií, jak to udělala s adaptivní optikou a vyhodnocováním změn, protože už disponuje něčím lepším, budeme zase o kousek dále. ;-)

0 0
možnosti
DT

:-) Děkuju.

Možná tam opravdu je... jen ji musíme najít. Možná jich tam je hned několik... R^ Bylo by úžasně zajímavé, je porovnat s našimi. Budou nejspíš podobné, vznikaly globálně vzato ve stejném superoblaku smetí, ale přesto...

Mějte krásný den, Waldo, ať se daří. R^

0 0
možnosti
MS

R^ Otázka je, jestli ty bludné planety, uvízlé v cizí planetární soustavě, jsou zajímavé z hlediska možnosti existence života na jejich povrchu. Myslím si, že ne. Během pouti vesmírem je to vyloučené a když se posléze dostanou na periférii "adoptivní" planetární soustavy, nemají asi dostatek energie od centrální hvězdy. Ty dvě planety, bloudící vesmírem a obíhající kolem společného těžiště, jsou jako taneční pár, který utekl z plesového sálu a bez hudby krouží osamoceně někde na lukách. :-)

2 0
možnosti
DT

Myslím, že se dá vycházet z toho, že tam žádný život není. Většina z nich asi musí opustit svou první "rodinu" příliš brzy - a i kdyby se snad náhodou něco na nějaké mělo uchytit, tak v té vesmírné dálce to moc prospívat nebude. Tam, kde by se taková planeta v té naší mohla nacházet, už definitivně nebude dost energie. Jediný zdroj, který mě napadá, by mohla být tepelná energie uvnitř planety. Pokud tedy život - tak asi v podzemí.

Najít bludnou planetu, která se přidala k naší soustavě, najít na ní navíc život - to by mohla být opravdu "bomba". :-)R^

Krásný den, Milane, mějte se moc hezky. R^

1 0
možnosti
Foto

Dani, díky za informace a přeji krásné dny:-)R^

0 0
možnosti
DT

Děkuju a přeju totéž, mějte se moc hezky, Pavle. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Dano, děkuji za pětiminutovku a přeji obzvlášť zajímavý den!R^R^R^R^:-)

0 0
možnosti
DT

Jsem ráda, že se líbila - a přeju krásný den, Horste. :-)R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS