Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Děkuju za návštěvu - mějte krásný den, Honzo. R^:-)

0 0
možnosti
DP

Výborné! Při čtení článku sem si vzpomenul na fantasmagorie některých diskutujících na českých serverech - radioaktivní oblak vlastně pocházel z nehody v jaderné elektrárně ve Francii a teď se to chce hodit na Rusáky, a zase v opačném gardu - v Rusku se stala nehoda podobná Černobylu a zrovna tak jako v případě Černobylu, se to Rusové teď snaží ututlat.:-/ Oceňoval sem "vložky" o Becquerel a brdzném rentgenovém záření - tak podáno to lépe "zapadne" i do mé staré a už značně opotřebované mozkovny.:-)

1 0
možnosti
DT

Těžko říct, komu věřit, proto jsem taky napsala obě oficiální verze. :-) Podle mě se ani jedna strana moc pravdy nedrží, když jí to má něco vynést (nebo něčeho ušetřit). Pokud ale jsou opravdu (jak tvrdí Rusi a nevšimla jsem si, že by to měl někdo tendenci rozporovat) nejvyšší koncentrace na Balkáně - asi by to opravdu vypadalo na nějakou hurá-akci v rámci ekonomické optimalizace recyclingu odpadu - jako v březnu s tím jódem.

Zase na druhou stranu - ruthenium opravdu používají Rusi jako zdroj pro svoje majáky na dalekém severu.... může to být tedy tak i tak.

Asi bychom měli být rádi, že toho nebylo moc. Před pár desítkami let bychom si toho ani nevšimli. :-) Přeju krásný den, Dane. R^

0 0
možnosti
MD
DT

Děkuju a přeju hezký den. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 973
  • Celková karma 19,68
  • Průměrná čtenost 1324x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.