Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
DT

:-) ... protože Slunce se bude nacházet v souhvězdí XY pod obzorem v konjunkci s Měsícem. R^

Krásný den, přeju, Petře. :-)R^

1 0
možnosti
PV

P73a33v83e49l 42V31é26b73r

20. 4. 2018 13:16

Zapomněl jste na důležitou zprávu: Nebude-li pršet, nezmoknem!

2 0
možnosti

Slunce bude dnes v úzké konjunkci s Měsícem. To značí silné lunární vlivy, které mohlou způsobovat chladné počasí s častým deštěm, které však budou vyvažovat solární vlivy. Ty mohou způsobovat bouřky, ale také zcela jasné počasí. Uplatňovat se bude i vliv Marsu, který včera večer visel zvláště nízko nad obzorem, což může značit vznik červánků, vichřic, ale také naprostého bezvětří. Vliv Venuše, Jupiteru a Saturnu bude nízký. Lze tedy očekávat celkem jasné počasí tam, kde jsou na obzoru viditelné hory s jejich vertikálními vlivy. Pokud však poblíž teče velká řeka s horizontálními vlivy, bude spíše zamračeno s občasným deštěm. V rovinách čekejte ranní mraky na obzoru, které mohou, ale nemusejí přerůst v bouřku..... Tak asi takhle by vypadala předpověď podle horoskopu....

2 0
možnosti
Foto

Vystihnul jste to naprosto přesně. Ostatně, občas jsou předpověd ČHMÚ interpretované v různých bulvárních médiích podobné. I když zdroj hovoří o poznání konkrétněji a podává informace s dohledatelným podkladem.

1 0
možnosti
WW

R^

Počasí bylo a je vždy takovým spojujícím či konverzačním tématem od nepaměti a kupodivu, je to jedna z oblastí, ve které se akceptují blbosti největšího řádu ze špatného přetlumočení - prostě po odfiltrovaní všeho stačí, že zítra bude pěkně a hotovo. Když ne, je to přece počasí, které si dělá co chce a zase je o čem mluvit. ))

1 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,27
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.