Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Znova opakuji a prosím, nepouštějte se do jogurtů, bo fakt nevím, co bych jedl....;-D

1 0
možnosti

:-) Jogurty ... :-) To by byl asi opravdu dlouhý blog... ;-) Už jen všechny ty "ovocné" přísady...

Krásný den, Petře, mějte se moc hezky a díky za milou návštěvu. R^

0 0
možnosti

Přitom je to tak jednoduché. Kupuju si jogurty bílé, tedy bez příchuti, a to selské - pod tímto označením se skrývá to, že se na jejich výrobě podílí bakterie Lactobacillus bulgaricus - ty způsobují tu kyselkavost a hrudkovitost jogurtu, "smetanové" jogurty jsou pro nosánky této bakterie zbaveny. No a pak si do nich nakrájím ovoce, a když mám kór chuť na sladký, přidám trošku medu. Špetka skořice a laskomina je hotová! 5 minut. :-)

2 0
možnosti

R^ Med! R^

A člověk to má vyřešené. R^

0 0
možnosti