Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tento blog by se mohl stát dokonalým literárním podkladem pro scénář staršího francouzského filmu "Křidýlko nebo stehýnko" (kde vyráběli plastová kuřata a ryby). ;-)

4 0
možnosti
DT

:-) Plasty jsou proti tomuhle ještě hygienická lahůdka, Petře. :-) Tohle bych viděla na slušně rozjetý horror. ;-) Mějte krásný den, navzdory mému blogu. R^

1 0
možnosti
WW

R^ jj, tricatel. Výrobní postup byl v podstatě už tenkrát odtajněn tím tukem, kterým se obalil skelet a teplem se tomu dal tvar. Gumová kuřata to měla víc posunout do parodie, ale málokdo se tomu smál. V Česku se samozřejmě smálo díky dubbingu Filipovského, který takto ve Funésových filmech spíš zviditelnil šibalského, navztekaného a energického človíčka s mimikou nad obsahem, což mají Češi rádi, zatímco ve Francii se směje obsahu s prupovídkami (mimika je normální, asi jako Italovy gesta). Mám dojem, že Funés vážně uvažoval o dubbingu do francouzštiny Filipovským, čímž tomu chtěl dát další rozměr, který v originálu opravdu chybí. To byl jen malé OT odbočení. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 967
  • Celková karma 19,01
  • Průměrná čtenost 1332x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.