Děkujeme za pochopení.
J17a68n 34P50r17a68ž53á87k
Danko, co vlastně jíte? Zbylo vůbec ještě něco, co se dá rozumě konzumovat, když nepočítám doma vypěstované produkty?
D83a61n42a 55T73e79n29z56l54e29r
Já používám na vaření jen základní suroviny a to ještě jen ty, které jsou bez cukru - a tím myslím úplně. Ale za to může jedna dost drastická forma vrozené nemoci v rodině. Jinak hřeším barvivy, aromaty a vůbec vším, co mi pomůže simulovat ovoce a zeleninu.
Z50d19e92n41k15a 97S96v92o53b71o45d28o70v41á
.. neboli-li dobrou chuť, milé české hospodyňky
D46a34n98a 51T92e33n71z29l96e89r
Lidstvo je vynalézavé. Čím vyvinutější chemie a biotechnologie, tím kreativnější asi bude naše jídlo.
Krásný den, Zdeňko, mějte se hezky a díky za návštěvu.
H79o76r63s30t 57A30n21t13o13n 88H11a60s18l31b16a76u54e26r
A to má bujón sympatický název. Dano, děkuji za informace bujónové a přeji hezký nový týden
D63a63n34a 87T66e79n57z15l26e46r
Je to takový kujónský název. Lepší než v němčině "Brühwürfel". Přeju krásný den Tobě i Tvým blízkým, Horste.
M34a95r36i44e 51Š87í14p51k95o19v70á
Dano díky za článek. Ano, masox je čuňárna (stejně tak vanilkový cukr).
Kdo potřebuje k vaření tyto náhražky, neumí vařit.
Hezký týden!:-))
D66a71n73a 34T91e15n91z74l75e21r
Přiznám se k excesivnímu používání jak vanilkového aroma tak ještě i různých jiných (a asi taky daleko horších - jako meruňkové, kokosové, jahodové, ananasové, borůvkové... ach je jich spousta, mám z nich sbírku a dělám z nich zmrzlinu). Ale masox mit do domu nesmí.
Výhledově plánuju blog jen o aromatech, o barvách do potravin, o různých "éčkách" (tak jako jsem psala o chemických prvcích "k čemu se hodí XY") - na světě je takových témat, která by mě zajímala, jen najít čas.
Děkuju za milá slova - a také přeju krásný týden, mějte se moc prima, Marie.
D63a15n33a 73T78e27n71z12l29e91r
Jste na mě moc hodný, děkuju moc. Těší mě, že se vám líbí a přeju vám moc krásný den, Pavle.
P96a61v23e41l 87V52é22b50r
Inu, další chutný článek o nechutné věci. Karma a palec nahoru za záslužnou osvětovou činnost. Tady je:
Je to zajímavý paradox: Pěstovat obilí pro lidi je neúnosně drahé. Pěstovat řepku pro motory je v pořádku.
D61a59n96a 81T59e95n97z17l11e95r
A když si promítnete, co se všechno ještě z toho obilí dělá kromě chleba...
Díky za milou návštěvu i milá slova, Pavle, mějte se moc hezky. Krásný den!
V74ě11r41a 20F29o68l41t23ý56n13o18v54á
"Jsou levné, vždy poruce"...a páchnou.
D16a62n86a 92T75e64n62z56l13e53r
Páchnou? Vidíte, toho jsem si nevšimla... vlastně ano, tak nějak dost intenzivně. Když se člověk podívá, co v tom je, tak se už ani asi moc nediví. Krásný den přeju, Věro, mějte se moc hezky.
D26a94n30a 13T22e29n21z97l93e66r
Jsem ráda, že se líbilo, mějte krásný den, Šárko.
- Počet článků 970
- Celková karma 19,69
- Průměrná čtenost 1328x