Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já děkuju za návštěvu a přeju krásný večer. :-)R^

0 0
možnosti

Děkuju, jsem ráda že se líbilo. Přeju krásný večer. :-)

0 0
možnosti

P76a59v52e70l 86V39é96b11r

8. 11. 2018 11:15

Jak vy to, paní Dano, děláte, že vám ty "vědecké" blogy tak jdou? Ta karma je věru zasloužená a já se těším na reportáž z přistání...

P.S. A co Babička - líbila?

1 0
možnosti

Babička je ... jak to říct... efektní! :-)R^

Děkuju, jsem ráda, že se vám líbilo. Jestli jsem správně koukala, je přistání načasováno na osmou večer našeho času - takže budeme moci dostatečně kolem toho diskutovat. R^ Krásný den přeju, ať se vám vydaří.

1 0
možnosti

Tohle asi neuslyší Muskonadšenci rádi - ale fakt je, že Velký vizionář hází sice velkými slovy, když na to ale přijde, je tam jen chaos, nesmyslné potácení z místa na místo a nesmyslná gesta.

Počínaje vývojem rakety, která nemá užití (existuje podobná a ani ta v té době neměla využití), přes chaotické změny projektu, vývoj nákladního modulu, který najednou díky novým změnám rakety je příliš malý... až po PR prodělečného auta, které se Velký Vizionář rozhodl poslat "k Marsu" místo alespoň nějakého užitečného nákladu (velkoryse pominu, že se do toho Marsu ani netrefí, což je kousek, který umí už i chudá a bosá Indie ... jejíž rakety jsou mimochodem o třetinu levnější než Muskovy).

Krásné odpoledne, Petře. :-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,24
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.