Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Nebo také ledu v soli, obojí je zde v pevném stavu.

0 0
možnosti
OU
DT

R^ A hlavně to trvá... daleko déle než to rozpouštění ledu. :-)

0 0
možnosti
PV

P86a76v71e17l 67V51é44b50r

6. 1. 2019 0:29

Jo, jo. Difuze - ta je dobře prozkoumaná. Kdyby nebyla, tak se tady nebavíme, protože by nebylo možné vyrobit integrované obvody ne na dnešní úrovni, ale ani na úrovni před 30, či 40 lety. A tedy ani by neexistovaly naše počítače.

A speciálně pro pana Stratila: Metoda pokusů a omylů byla možná tehdy před cca 50 lety, při výrobě pokusných vzorků. Potom už ne, potom už bylo třeba velmi dobře vědět, co a jak, bylo naprosto nezbytné to mít napřed dobře matematicky odvozené...

2 0
možnosti
WW

Pan Stratil se v tomto bezesporu zábavném komunikačním prostředí zcela evidentně subjektivně identifikuje. Možná by pomohlo dotáhnout jej za rukáv na své pracoviště a nechat jej nahlédnout pod pokličku pro něj absolutně netušených možností, aplikací z výsledků metod, fascinujících zjištění z přísných explorativních analýz, praktických realisací, ale také, co to obnáší a vyžaduje. Pak by si mohl uvědomit, že za jmény v diskusi nejsou virtuální pimprlata, kterým lze donekonečna upírat jejich inteligenci. Pokora není nutná, stejně jako formát. Nutné jsou relevantní argumenty podepírající názor, který svobodně může zaznít s následujícím vysvětlením bez fantaskních podpor a trollingu, aby se tím dalo rozumně zabývat.

0 0
možnosti
Foto

Tak proč se těmi mými úvahami a fantaziemi stále zabýváte?

0 0
možnosti
WW

Protože nemáte k tématu lauter nic, dokonce ani pravdu, ani myšlenku, ani zkušenost, jen mlácení prázdné slámy, jejíž množství se přesypalo na druhou stránku.

0 0
možnosti
Foto

A že vás to tak přitahuje. Kdyby to bylo tak, jak píšete, tak o to nezakopnete.

K tématu jsem něco měl, proto jsem sem vstoupil. Myslím si, že se voda do ledu dostává kondenzasí vzdušné vlhkosti, ne atmosférickým tlakem 1kg/cm2.

0 0
možnosti
WW

Taky nezakopnul, protože už dávno Vám to vysvětlili jiní a dobře, dokonce s příklady demonstrující, že zase nemáte pravdu. Přepněte na Tout la per temps a uvidíte, že až když jste zase začal ignorovat slušná vysvětlení všech a z nedostatku argumentů se opět uchýlil k trollingu, teprve potom jsem se zapojil - je nutné vyvažovat, tj chránit Vás před démonem, který ve Vás podněcuje nenávist ke všem, kteří vědí víc. Mě berte jako exorcistu, který Vám zadarmo tuto službu poskytuje. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 969
  • Celková karma 19,02
  • Průměrná čtenost 1329x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.