Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Škoda, že aspoň tento tvůj blog, Dano, si nemohou přečíst němečtí padlí na hlavu. Děkuji za zevrubnou informaci! R^R^R^R^ Tobě a rodině, přeji hezký nový týden!

9 0
možnosti
DT

Ty informace tu máme - oni ale zásadně nečtou. Už několik desítek let ... :-/ Krásný den do Norimberku, Tobě i celé rodině, Horste. R^

0 0
možnosti
Foto

Zelení se snaží o podobné akce i u nás.

Po roce 89 tu byla mohutná kampaň proti dostavbě temelínské elektrárny (vzpomeňme na samolepky a transparenty "Zastave ČSSRNOBYL"). Sdružení Děti Země se hrdilo svým úspěšným bojem proti projektu plzeňské jaderné teplárny (byť tohle už někde zapadlo, budu muset dohledat starší papírové kopie jejich propagace). V ekologistické soutěži Ropák, kde se udělují ceny těm, kdo ekologistům nejvéce lezou krkem, byla cena za rok 2010 udělena minisministrovi životního prostředí kromě jiného i za snahu zařadit jaderné zdroje mezi obnovitelné.

18 0
možnosti
Foto

Na ČSSRnobyl si dobře pamatuji. Vůbec jsem tenkrát nechápal, co těmi nálepkami chtějí říct. Dokonce jsem si chvíli myslel, že je to jen samoúčelně vymyšlené pro tu slovní hříčku.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
25 0
možnosti
DT

R^ Přesně tak. Aneb jak může hrstka uřvaných aktivistů poškodit ekonomiku země prvního světa. A nehulákali jen kvůli chybám a následkům těch chyb v Sovětském Svazu (Černobyl) nebo kvůli vně tsunami (ta tu rozhodně nehrozí) - ty okolnosti jen podpořily jejich hysterii v dobách, kdy už už zase vyhrával zdravý rozum. Oni vyřvávali a dělali randály už předtím....

Za podpory bezpáteřných médií (věčně na honbě za další třebas i umělou senzací) a pomocí manipulace veřeným míněním (využíváním strachu z neznámého) se jim opravdu povedlo vytvořit hysterickou bublinu, ze které neumíme vystoupit ani tehdy, když jsou dnes známa reálná data a tvrdá realita připomíná, co je důležité a co ne.

U nás už je pozdě. U vás ještě ne. Nenechte to nikdy dojít tak daleko.

Děkuju za milá slova i milou návštěvu - krásný den, Petře. :-)R^

14 0
možnosti
  • Počet článků 969
  • Celková karma 18,99
  • Průměrná čtenost 1329x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.