Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Na rozdíl od "svaté Gréty" Vy víte, o čem mluvíte. Takže jako vždy karma.

Přeji prima den z dovolené.

4 0
možnosti
Foto

Cestu svaté Gréty můžeme sledovat zde:

https://tracker.borisherrmannracing.com/

Kvůli počasí se její cesta odklonila na jih. Zdá se mi však, že ne dostatečně na to, aby musela proplout Bermudským trojúhelníkem. ;-) Teď už pluje směrem na západ a zatím ji fouká příznivý vítr.

0 0
možnosti
OU
DT

Děkuju. Přesně tak. A je to nakonec dobře. Alespoň někdo ty naše znalosti využije. Nebylo to levné, stálo to spoustu miliard, spoustu času, věnovali tomu svůj čas ti nejchytřejší lidé...

... a pár nedouků to pak zakáže... :-/

Přesto... zůstaňme optimističtí. Přeju krásný den, Petře. R^

1 0
možnosti
PV

P56a16v68e94l 84V18é17b28r

19. 8. 2019 8:15

Paní Dano, opět pěkný článek se zaslouženou karmou.

Jenom mě poslední dobou štve, že vaše články s věcným (a doloženým) vysvětlením a shrnutím tématiky vlastně tady skončí. Správně by to mělo být tak, že když člověk otevře nějaký informační server, tak místo pobouchané Gréty by na člověka měl vyskočit, když už ne přímo váš článek (což by bylo, myslím, nejvhodnější), tak od někoho jiného a každý by měl říkat "lidi neblázněte".

K tomu ale chybí politická vůle. Teď je holt v módě ta zmiňovaná nedospělá dívčina, co sežrala všechnu moudrost světa.

8 0
možnosti
DT

Já tajně doufám, že všechno zlé je na něco dobré - takže se ekoaktivisti pomalu svými aktivitami odhalí jako ti pokrytci, kterými jsou - a následná nesmyslná CO2 hysterie pak paradoxně přivede k dalšímu (ekonomicky a dokonce i ekologicky vyhovujícímu) využití jaderné energie.

Nejsme tak bohatí, abychom zdroji plýtvali. Zbytečné bláznění kolem neefektivních zdrojů jednoho dne stejně bude muset skončit, až nám tu v Evropě bude natolik ekonomicky zle, že to prostě bude neúnosné, energie bude příliš drahá.

Snad do té doby alespoň některé země udrží technologické know-how a nezahodí všechno to, co jsme se roky učili. Německo mezi nimi asi nebude, ale Česko má opravdu šanci. R^

Děkuju za milou návštěvu, mějte krásný den, Pavle. :-)R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 969
  • Celková karma 19,02
  • Průměrná čtenost 1329x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.