Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkně názorná videa Dani, naposledy mi podobně explodoval papiňák. Už je to 30 let a taky šlo o život. Jen vařené koleno v něm to nevydrželo. :-) Já zatím kecala se sousedkou nad kávičkou. Ještě že mě neviděli aktivisté, možná by zakázali papiňáky. :-) Zdravím a náš Babánek přidává jednu "salvu" (včera si dal polovičku bonbonu Wherters Original - toho čokoládového, protože byl výjimečně mimořádně hodný.). Dnes ho ženeme ven, protože je od něj od rána větrno. :-)

2 0
možnosti

Děkuju a přeju hezký den. :-)

0 0
možnosti
Foto

A jaký smysl to vlastně má, když obsadí koleje, vlak tam bude stát a "zářit" na jednom místě déle, než by tomu tak bylo v případě hladkého průjezdu?

2 0
možnosti

R^ To je velice dobrá otázka. R^ A nikdy od nich na ni nedostanete odpověď.

Přeju moc hezký sváteční den. :-)

2 0
možnosti

P43a46v87e10l 31V34é94b49r

28. 10. 2019 9:41

Obávám se, že ani ty testy ekoteroristy nepřesvědčí. Resp. oni je ani nevezmou na vědomí, protože jim o nějakou blbou jadernou bezpečnost nejde. Část je podporována společnostmi podporujícími odstavení jádra z finančních důvodů (profitují z mnohem dražší a ve výsledku škodlivější alternativy) a části nejde vůbec o nic, jenom o možnost škodit, někomu překážet, někoho omezovat a něco zakazovat (ten opojný pocit moci!). Ekologie slouží pouze jako vhodný pláštík zajišťující beztrestnost.

P.S. Přeji, paní Dano, pěkný den vám i Čumákovi (o zbytku rodiny nemluvě). Ten náš Čumák se asi dostává do puberty...

1 0
možnosti

R^ Přesně tak. Myslím si to samé. Bohužel když se jim podaří publikum vyděsit (a že to umí) tak jim hraje do ruky to, že vyděšení lidé přestávají zkoumat detaily. Strašně moc bych chtěla jejich budoucí "publikum" předpřipravit, aby na jejich triky nenaletěli.

Děkuju moc a přeju také krásný den - Vám i hafanovi. Čekají vás zajímavé chvíle. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Pokud použijete slovíčko "zneužívat", tak tím pouze dosáhnete, že se obvinění zakopou na výchozích pozicích a daleko méně jich přeběhne na Vaší stranu.

0 3
možnosti

Pokud někdo něčeho zneužívá, budu to nazývat pravými jmény. Tihle lidé, co manipulují veřejnost demagogií, rozséváním strachu a lžemi, si nezaslouží ani úctu a ni shovívavost.

Shovívavosti naopak zneužijí.

2 0
možnosti
Foto

Těm testům by měli uvěřit odpůrci. Dano, děkuji a hezký podzimní den!R^R^R^R^

1 0
možnosti

Děkuju. :-)

Když jsem si kdysi dělala jeden kurs, tak nám vyprávěl pán, co ty testy dělal, co všechno s nimi museli podniknout, aby dostali certifikaci pro USA. Asi nejlegračnější byl požadavek otestovat na pád z mostu vyššího než 200 m. Že prý v USA takové mosty mají. Takže vzali kontejner na vrtulník a pustili ho na vybetonovanou plochu. Jenže z té výšky ji prý minuli. Země se pod kontejnerem otevřela a za ním zase uzavřela. Kráter nebyl. Byli z toho prý docela zdrcení, ono ztratit Castor za půldruhého milionu není jen tak... Našli ho až za pár dní nějakou vojenskou speciální minolovkou v hloubce 7 metrů. Neporušený. :-) Ještě víc na mě asi udělalo dojem to video s explozí.

Přeju krásný den do Norimberku. R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS