Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když krájím cibuli, tak si vždy před každou půlkou namočím nůž do studené vody a neotírám ho. Když jdu krájet druhou půlku, znovu ho namočím - a nebrečím...;-)

0 0
možnosti

R^ Ty těkavé látky se rozpouští ve vodě, proto jich přechází do vzduchu míň, když je nůž mokrý.

Dá se to ještě optimalizovat. Krájet cibuli pod vodou. Ale to je hardcore, neumím si představit, jak bych to měla dělat. :-)

Díky za návštěvu a krásný večer.

1 0
možnosti
Foto

Guláš vařím rád a hodně a fakt se mi osvědčil ten namočený nůž. Krájím kousek od vodovodu, klidně nechám slaboulinkým čůrkem téct tu STUDENOU vodu a nůž co pár vteřin pod ten proud vkládám. Od té doby, co tohle dělám, jsem u krájení cibule nezabrečel... ;-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 967
  • Celková karma 19,02
  • Průměrná čtenost 1332x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.