Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Optimistická vize.R^ Přesto zůstávám v roli nevěřícího Tomáše, že ten průběh přepólování nebude pro Zemi tak bezbolestný.:-)

0 0
možnosti

Zajímavé články Dani, a když k tomu připočtu informace od George Holyho níže, je nad čím přemýšlet. Rozsah vlivů je obrovský a při tom zdá se nemusí být nutně pro živé tvory katastrofický. Zdravím a děkuji. R^

0 0
možnosti
Foto

Dobrý článek. Jasně a stručně vysvětleno.

Mělo by přepólování magnetického pole vliv na rozvod elektřiny na zemi, na elektrické spotřebiče, na počítače a na internet?

Před několika dny vypadl na 6 hodin facebook. Byla to chyba facebookových serverů, které byly chybně upgradovány. Nemohlo by během přepólování magnetického pole země dojít k ještě vážnějším poruchám než se stalo s facebookem? Fungoval by internet a banky?

0 0
možnosti
PV

P14a46v65e45l 92V56é34b86r

7. 10. 2021 18:54

Myslím, že v průběhu přepólovávání by nefunkčnost internetu a bank bylo naší poslední starostí.

0 1
možnosti
DT

To je hezké, díky, George, za ten link. Krásný den za oceán, ať se vám vydaří. :-)R^

0 0
možnosti
PN

To je hezká osvěta, většina lidu obecného o tom neví nic.

0 0
možnosti
DT

Kdo se tím nezabývá ani vědět nemůže. I pro mě to byla novinka, která mě zaujala, i když třeba odborník to ví už delší dobu.

Mějte krásný den, díky za návštěvu blogu. :-)R^

0 0
možnosti
PV

P72a18v79e92l 28V59é61b80r

7. 10. 2021 8:45

Paní Dano, dnes nebudu pět chválu na další,opět a opět, skvělý článek. Dnes bych vám chtěl popřát všechno nejlepší a jako jeden z mnoha říct, že jsme rádi, že vás tady máme. S lidmi jako jste vy je svět lepší.

2 0
možnosti
DT

Je to radost psát pro tak milé lidi. Jste na mě moc hodný, děkuju, Pavle. :-) I za přání. Mějte krásný den, Vy i Čumáček. R^

0 0
možnosti
Foto

Dano, to se mi ulehčilo, proto Ti přeji hezký den!R^:-)

1 0
možnosti
DT

Děkuju. Já myslím, že to lidstvo zvládne, kór když nám k tomu vesmír a fyzika tak hezky napomáhají. Krásný den Horste, do Norimberku. :-)R^

0 0
možnosti
DT

Jsem ráda, že se líbilo, Ivo, mějte krásný den. :-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,30
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.