Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I mě se líbí víc stavebnice MERKUR, přestože je Merkur "má planeta" narozením. Dík za krásný blog a přeji pěkný víkend. R^:-)

0 0
možnosti
DT

Krásný den, Dani, i vám - a krásný víkend. :-) R^ Mějte se moc hezky!

0 0
možnosti
JM

J52a24n 51M49a98r70e60k

5. 8. 2022 0:17

Nyní je na Merkuru klid. Ale!!!! Přistanou tam dva lidi a máte tam válku!

0 0
možnosti
DT

Budeme tam muset posílat smíšené posádky. :-) I když některé národnosti by se asi nesnesly ani tam. A v žádném případě neposílat jen muže nebo jen ženy. :-)

Krásný den, Jane, ať se vám vydaří. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Tak tam bych bydlet nechtěl .

Nedávno jsem narazil na tuto investiční příležitost : https://www.youtube.com/watch?v=iVe1aFsvnEA&ab_channel=GatewaySpaceportLLC

0 0
možnosti
DT

R^ Hezky to mají vymyšlené. To by bylo opravdu moc prima. :-) Krásný den, Františku, ať se vydaří.

1 0
možnosti
Foto

Dano, já se spokojím se stavebnici MERKUR. Ale děkuji za další článek!R^

0 0
možnosti
JM

J59a82n 33M29a70r35e42k

5. 8. 2022 0:25

Jo Horste, s tou si taky něco vyhraju....

0 0
možnosti
Foto

Obdivuji Vás a rovněž nechápu Vás. V Evropě řádí horka a sucha. Máme velkou inflaci. Je nedostatek různého zboží. A Vy spekulujete o životě na Merkuru.

0 0
možnosti
Foto

Právě jsem narazil na článek na FD.nl, že Německo se bojí zastavení přísunu uhlí kvůli nízkému stavu vody v Rýnu.

0 0
možnosti

To Slunce na obloze Merkuru pěkně rajtuje.:-) Potřeba kolonizovat Merkur podle mne nikdy nenastane. Nejprve bude na řadě asi náš Měsíc, kde by mohla vzniknout základna pro start raket a pak Mars, který by se v daleké budoucnosti mohl jevit jako přechodné východisko pro pozemšťany, když se Slunce začne měnit v rudého obra, výrazně zvětší svůj objem a znemožní tak život na Zemi. Merkur už v té době shoří ve Slunci. Ale to je ještě všechno tak strašně daleko, že v té době už tu možná dávno nebudeme - buď jako živočišný druh vymřeme, nebo se díky technické vyspělosti přestěhujeme na nějakou vhodnější planetu a staneme se tak rozsévači života ve vesmíru.:-)

2 0
možnosti
OU
AM

Zajímavé. Ale pouhé sny. Jsme Pozemšťané, nedokážeme žít ve vesmíru nebo na mrtvých planetách. Jestli vesmír čeká kolonizace, budou to inteligentní stroje, ne lidi, kdo ji realizuje.

0 0
možnosti
OU
  • Počet článků 968
  • Celková karma 18,94
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.