Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechápu jak uvažují politici u moci. Vždyť na podobných výzkumech vydělají všichni. Kdyby se toto dělo častěji, ještě by vládli na stromech. Doufám že se ESA a NASA domluví a držím palce, aby zvítězil rozum. Dík Dani a hezký víkend. ✌️🌠🍀

0 0
možnosti
DT

Čistě politika a aktivismus. :-/ Napsat, co si o tom skutečně myslím, bylo by to zase na ban.

Děkuju a krásný víkend i vám, Dani. Mějte se moc hezky. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Nevěřila bych, že politika zničí i takový projekt...:-/

0 0
možnosti

Tak politika ... v podstatě ten ruský kágebácký zmetek.

2 0
možnosti
Foto

p.s.: Zvažte prosím možnost napsat cosi o slunci. Tuším, že jeho aktivita je nyní kdesi na vrcholu, což skýtá i mnohá rizika, a jeho ,,pupínky"/skvrny leccos ovlivńují. Údajně i konflikty, vč. válečných;-) S pozdravem J.A.J.R^

0 0
možnosti
PV

P92a77v18e30l 83V45é53b84r

13. 10. 2022 15:35

:-) a tady moje hlava...

0 0
možnosti
PV

P79a90v86e75l 26V80é98b54r

13. 10. 2022 8:47

Je smutné, jak naše rozmíšky brzdí pokrok lidstva. Lze jen doufat, že přijde doba, kdy tohle bude připadat našim potomkům nepochopitelné (možná ta doba není ani tak daleko, protože už dnes mně ledacos připadá tak nějak ... mimo realitu. A když mně, tak jiným zcela určitě také).

Pěkně pozdravuji. Čumák se má báječně. Dnes se kupř. ocitl v klubku cca 5 fenek, z nichž si každá s ním chtěla hrát. Nakonec raději utekl. Moudrý to pes.

0 0
možnosti
DT

Sice ty lidi neznám, ale přijde mi jich líto. Věnovat dvacet let života na něco, co pak někdo škrtne... Snad jim to ještě někde nějak vyjde, s kýmkoliv. I kdyby to měla být Čína nebo Indie (na to ale asi ESA nepřistoupí).

Děkuju. :-) To musel být Čumák přímo ve psím nebi. Chvíli. Na dlouho to žádný čumák asi nevydrží. :-)

Krásný den vám oběma. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,29
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.