Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A91d82a58m 24M12a67l68ý

27. 3. 2023 8:40

Nejlepší by bylo, aby Rusko vycouvalo z Ukrajiny, aby po nich nemuseli Ukrajinci tou municí z ochuzeného uranu střílet.

Že ruská agrese škodí i přírodě je jasné, ale Ukrajina se musí účinně bránit, jinak se Mordor rozšíří.

5 0
možnosti
DT

To je asi nereálné a když vidíme, jak dlouho trvala válka v Afghánistánu. Snad se mýlím, krásný den přeju, díky za návštěvu blogu. R^

1 0
možnosti
VF

Teď je ještě otázka, co je horší. Zda pár tisíc kusů uranové munice na straně Ukrajiny, nebo miliony obyčejné na straně Rusů.

Díky a karma. Přeji příjemný den.

1 2
možnosti
DT

Ideální by bylo, kdyby nebylo ani to ani ono. Ona ta uranová munice tam už jistě je, jen se o tom nemluvilo.

Kromě toho, když vidíte ty záběry, jak likvidují jeden tank za druhým, když přičtete k dobru, že je to technika stará desítky let a bůhvíco tam mají za pohon a kapaliny... zdravé to není a bude hůř, až se to začne v půdě rozkládat a měnit na něco, co se později vstřebá do vegetace (kterou někdo sní, ať už Evropa nebo Afrika)...

Buďme optimističtí, snad se na to dívám moc černě.

Krásný den, ať se vám hezky vydaří. :-)R^

1 0
možnosti
OU
DT

Podezření na otravu těžkými kovy tu je. Co se týká té rakoviny, oficiálně se souvislost popírá. Což nemusí znamenat, že uranový prach z vystřílené munice rakovinu nevyvolává - jen se zkrátka nedá u většiny rakovin říct, z čeho přesně jsou. Jednoduché je to například u azbestu a rakoviny plic, nebo césia a rakoviny štítné žlázy u dětí. Všeobecně může být ale rakovina z čehokoliv a roli hraje také dědičná komponenta.

Osobně věřím, že ten syndrom války v Iráku je reálná věc, protože to už by muselo jinak simulovat opravdu značné množství lidí, to mi nepřijde logické.

Krásný den, Petře, ať se hezky vydaří. :-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 968
  • Celková karma 19,30
  • Průměrná čtenost 1331x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.