Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Omlouvám se všem. Možná i díky mému blogu sem s osobou Miloše Pobežala doputovala pravá kreacionistická láska k bližnímu a styl diskusí po vzoru kreacionismus.cz. Nadále tu osobu hodlám ignorovat.

0 0
možnosti

R^ Aspoň něčemu užitečnému jste prospěl. I když bych s p. Pobežalem třeba v něčem nesouhlasil, aspoň je vtipný a ne hulvátský jak evoluční trollové. By by :-)

1 0
možnosti

Zdravím všechny přítomné.

Doufám, že vás potěší zpráva, že zítra ráno v osm hodiny vyjde další blog, který bude popisovat jinou neotřesitelnou metodu datování hornin. Je tak jednoduchá, že odpovídá téměř počítání oveček.

Což je velice špatná zpráva pro všechny kreacionisty a jiné -isty, věřící na prastaré pergameny víc, než zdravému rozumu. :-) Přeju krásný večer.

0 0
možnosti

Ja osobne nebudem rozbiehať už ďaľšiu diskusiu v ďaľšej téme. Ak máte nejaké pádne argumenty, dôkazy, fakty, dajte to sem, dnes, teraz. Ak budem vedieť odpoviem. Nehodlám tratiť ďaľší čas a preťahovať diskusie s evolucionistami do ďaľších tém. Mám iné veci na práci Z iných fór mám skúsenosť, že nemá zmysel to naťahovať a vyvracať vám opakovane vaše bludy. Je to ako hádzať hrach o stenu. Keď táto diskusia bude uzavretá, tak tu končím.

1 0
možnosti

Pane Tejkale, co je vůbec zač ten pan Pobežal? Píše o tom, že by musel mít hodně víry, aby byl evolucionistou, ale protože víry má málo, zůstává racionálním člověkem. Jenže tímto blábolem ve skutečnosti dokázal, že je dost silně věřícím náboženským fundamentalistou (racionálně uvažující člověk spíše věří racionálně postavené vědě, nikoli různým kazatelům). Píše také o tom, že jste se střetli na fóru Kreacionismus.cz. Jak se tam projevoval?

0 0
možnosti

Že se nestydíte, pokoutně šmírovat :-/

1 0
možnosti

Pěkně popsáno a vidím, že zde máme nového zapáleného bojovníka kreacionistické internacionály. Tomu též odpovídá vysoké množství příspěvků.

0 0
možnosti

Děkuju. Ještě budou dva blogy. Kosmogenní metoda a C14. Mějte krásný den a práci s kreacionisty zdar. R^

0 0
možnosti

Moc děkuji. To jsem vždycky chtěl vědět a nebyl dost pilný abych si to nastudoval. Těším se na uhlíkové datování.

0 0
možnosti

Jsem ráda, že se vám líbilo. Děkuju za návštěvu a milá slova, Jiří, mějte se moc hezky. :-)R^

0 0
možnosti

Děkuju, mějte moc hezký den, Jirko. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

I11v16a68n 38M25a47r30e72k

15. 1. 2018 21:17

Máte můj obdiv a karmu p.Tenzler. R^

0 0
možnosti

Děkuju za karmu - obdiv si ani tak nezasloužím, to jsou chronicky známé věci, já o nich jen tak trochu rozumuju a píšu, aby "nezapadly". :-) Jste moc hodný, díky a krásný den! R^

0 0
možnosti

Pro kreacionisty je příznačné, že datování - a nejen datování - rozumí mnohem lépe než lidé, kteří taková měření praktikují.

Radiometrické datování se používá už celá desetiletí a dává dosti konzistentní výsledky. Tuto skutečnost kreacionistická propaganda svým ovečkám pochopitelně tají.

0 0
možnosti

Přesně. :-)

Nebo ta legrační snaha zdiskreditovat metodu jakýmisi pseudovýsledky (viz zmínka tady dole). Když se na podobné "nesouhlasící" věci člověk podívá pozorně, zjistí, že autoři vůbec nevěděli co dělají a měřili hausnumera. Tak jako v tom případě čerstvé lávy, kterou měřili jakousi metodou - a našli, že ta láva je stará milióny let. Jak by ne? Měřili totiž stáří krystalů olivínu, které jsou skutečně staré milióny let (o tom jevu jsem dělala před nedávnem blog).

Najednou mají šikovně "vyrobenou" diskrepanci. :-)

Děkuju za návštěvu - a přeju krásný večer. R^

2 0
možnosti
Foto

R^Nic se neutají. A stejně nebudou věřit, že Země vznikla dříve.:-P:-)

0 0
možnosti

:-) Nebudou. :-) Žádná ostuda je nepřesvědčí, já vím. Přesto mi to nedá...

Přeju krásný večer, Kláro, mějte se moc hezky. R^

2 0
možnosti

R^Když jsem své ženě kupoval pod stromeček přívěšek s českým granátem, osázený zirkony, netušil jsem, jak jsou ty téměř neviditelné krystalky důležité. :-)

0 0
možnosti

:-) Zirkony bývají i umělé, jestli se nepletu - ale krásné jsou všechny. R^ Mějte moc hezký večer, Milane a díky za návštěvu.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS